Eskarock:

utwory

It's Not Me, It's You - Skillet

It's Not Me, It's You - Skillet
Gramy to w:
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nie Bielsko - Piotr Rogucki
  • The Web - The Feelers
  • Memories - Within Temptation
  • Bombs Away - Terrific Sunday
    Bombs Away - Terrific Sunday
    liczba odtworzeń: 5571
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • That's It I Quit I'm Movin' On - Adele
  • Higher - Creed
  • Little Blue Mailbox - Fink
  • Stillboy - Kashmir
    Stillboy - Kashmir
    liczba odtworzeń: 20
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • World So Cold - Three Days Grace
    World So Cold - Three Days Grace
    liczba odtworzeń: 254
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Letting The Cables Sleep - Bush
    Letting The Cables Sleep - Bush
    liczba odtworzeń: 6
    tekst utworu do ulubionych strona artysty