Eskarock:

utwory

It's Not Me, It's You - Skillet

It's Not Me, It's You - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Body Movin' - Beastie Boys
    Body Movin' - Beastie Boys
    liczba odtworzeń: 106
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Piosenka Młodych Wioślarzy - Kult
    Piosenka Młodych Wioślarzy - Kult
    liczba odtworzeń: 1123
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • And Here I Stand - Skunk Anansie
  • Populares Uber Alles - Homo Twist
  • Supermenka - Kayah
    Supermenka - Kayah
    liczba odtworzeń: 11
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • American Eulogy - Mass Hysteria - Green Day
  • Morning Glow - Michael Jackson
  • To Co Dobre - Kasia Kowalska
    To Co Dobre - Kasia Kowalska
    liczba odtworzeń: 67
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Punching In A Dream - The Naked And Famous
  • Rockin' In The Free World - Neil Young
    Rockin' In The Free World - Neil Young
    liczba odtworzeń: 2937
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty