Eskarock:

utwory

It's Not Me, It's You - Skillet

It's Not Me, It's You - Skillet
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The Best - Tina Turner
    The Best - Tina Turner
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You've Got Another Thing Coming - Judas Priest
    You've Got Another Thing Coming - Judas Priest
    liczba odtworzeń: 36
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • I'm Day Dreaming - Snoop Dogg, Akon, Redd
    I'm Day Dreaming - Snoop Dogg, Akon, Redd
    liczba odtworzeń: 42
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Teddy Picker - Arctic Monkeys
  • Underground - Redlight King
  • Little Shocks - Kaiser Chiefs
    Little Shocks - Kaiser Chiefs
    liczba odtworzeń: 87
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Stop Crying Your Heart Out - Oasis
    Stop Crying Your Heart Out - Oasis
    liczba odtworzeń: 77
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Duality - Slipknot
    Duality - Slipknot
    liczba odtworzeń: 108
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ruin - Lamb of God
    Ruin - Lamb of God
    liczba odtworzeń: 12
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Absolutnie, absolutnie - Sorry Boys
    Absolutnie, absolutnie - Sorry Boys
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty