Eskarock:

tekst utworu

Psycho Killer - Talking Heads

O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej na stronie artysty: Talking Heads

Psycho Killer - Talking Heads tekst

I can't seem to face up to the facts
I'm tense and nervous and I
Can't relax
I can't sleep 'cause my bed's on fire
Don't touch me I'm a real live wire

Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away

You start a conversation you can't even finish it.
You're talkin' a lot, but you're not sayin' anything.
When I have nothing to say, my lips are sealed.
Say something once, why say it again?

Psycho Killer,
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away
Psycho Killer
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away

Ce que j'ai fais, ce soir la
Ce qu'elle a dit, ce soir la
Realisant mon espoir
Je me lance, vers la gloire ... OK
We are vain and we are blind
I hate people when they're not polite

Psycho Killer,
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away
Psycho Killer,
Qu'est-ce que c'est
fa fa fa fa fa fa fa fa fa far better
Run run run run run run run away

oh oh oh oh oh oh oh oh....


Autor Tekstu: David Byrne, Chris Frantz, Tina Weymouth

Kompozytor: David Byrne, Chris Frantz, Tina Weymouth






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Prologue To History - Manic Street Preachers
  • Wozwrata Niet (Возврата Нет)  - Tamerlan & Alena (Тамерлан и Алена)
  • Nim Stanie Się Tak - Voo Voo, Katarzyna Nosowska
    Nim Stanie Się Tak - Voo Voo, Katarzyna Nosowska
    liczba odtworzeń: 1630
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Drums - Johnny Cash
  • I'm Not Jesus - Apocalyptica
  • Neon - Ash
  • Fade Into You - Mazzy Star
    Fade Into You - Mazzy Star
    liczba odtworzeń: 12
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Protege Moi - Placebo
  • Lady In Black - Uriah Heep
    Lady In Black - Uriah Heep
    liczba odtworzeń: 171
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cubert - System of a Down