Eskarock:

tekst utworu

Oh Carol - Smokie

O Zespole: Smokie - założony w 1974 roku, brytyjski zespół soft rockowy. Początki zespołu miały miejsce już podczas gdy główni muzycy grupy Chris Norman, Alan Silson i Terry Uttley założyli swój pierwszy zespół "The Yen". The Yen niedługo potem zmienił nazwę na Sphynx. Przez wiele lat próbowali zaistnieć na rynku muzycznym niestety bezskutecznie. W 1973 roku zmienili perkusistę na Pete Spencera. W 1982 r. od zespołu odszedł Chris Norman, wokalista zespołu, który rozpoczął karierę solową. Przez zespół przewinęło się wiele znanych nazwisk. Obecny skład zespołu stanowią: Terry Uttley, Mike Craft, Martin Bullard, Steve Pinnell, Mick McConnel.

Dyskografia:
    * Pass It Around - 1975
    * Changing All the Time - 1975
    * Midnight Café - 1976
    * Bright Lights & Back Alleys - 1977
    * The Montreux Album - 1978
    * The Other Side Of The Road - 1979
    * Solid Ground - 1981
    * Strangers In Paradise - 1982
    * Midnight Delight - 1982
    * All Fired Up - 1988
    * Boulevard Of Broken Dreams - 1989
    * Whose Are These Boots - 1990
    * Chasing Shadows - 1992
    * Burnin' Ambition - 1993
    * Celebration - 1994
    * From Smokie With Love - 1995
    * The World And Elsewhere - 1995
    * Light A Candle - 1996
    * Wild Horses - 1998
    * Uncovered - 2000
    * Uncovered Too - 2001
    * On The Wire - 2004
    * From The Heart - 2006
    * Eclipse Acoustic - 2008
    * Take A Minute - 2010

Więcej na stronie artysty: Smokie

Oh Carol - Smokie tekst

Well, I was out cruisin,
getting late and I was losing,
When I saw you walkin my way
So nonchalant,I bet you get what you want,
So do I,and I ain`t losing today.
Well your hips were swinging and your jeans were clinging,
You were driving me out of my mind.
On a hot afternoon when there`s nothing to do
You`re not the sort of thing a fellow should find.

So pulled on over, You tossed your hair off your shoulder,
As you turned and you looked my way
Ahh you would have died, you`d have skinned me alive,
If I`d said I wanted to say.
So being polite, I said "Whatcha doin tonight?"
You said It just so happens I`m free
You got all the right curves and all the right words,
And that`s all right by me.

Oh Carol, you got me eatin`my heart away
You got me counting my nights and days
Oh I`m floating on the milky way.
Oh Carol, nobody done it before,
Oh baby you`ve opened the door,
Oh Carol you can do it some more

Well if you`re ready for this, when we started to kiss,
She said "Hold on a minute or two"
Well naturally I knew it couldn`t be me,
I said "Babe, what`s troublin`you"
She said " I`m not sixteen, if you know what I mean"
So we sat and we talked for a while.
When we finally kissed, you know she didn`t resist
And I must say she did it with style.

Oh Carol, you got me eatin`my heart away
You got me counting my nights and days
Oh I`m floating on the milky way.
Oh Carol, nobody done it before,
Oh baby you`ve opened the door,
Oh Carol you can do it some more

Well, I was out cruisin,getting late and I was losing,
When I saw you walkin`my way,
So nonchalant, I bet you get what you want
So do I, and I ain`t losing today.

Oh Carol, you got me eatin`my heart away
You got me counting my nights and days
Oh I`m floating on the milky way.
Oh Carol, nobody done it before,
Oh baby you`ve opened the door,
Oh Carol you can do it some more

Oh Carol, baby you can do it some more.

Autor Tekstu: Chris Norman, Pete Spencer

Kompozytor: Chris Norman, Pete Spencer






czytaj całość


Smokie

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • You Saved Me - Skunk Anansie
    You Saved Me - Skunk Anansie
    liczba odtworzeń: 1867
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Shake Me Down - Cage the Elephant
    Shake Me Down - Cage the Elephant
    liczba odtworzeń: 64
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Nightswimming - R.E.M.
    Nightswimming - R.E.M.
    liczba odtworzeń: 109
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Spółdzielnia - Lao Che
    Spółdzielnia - Lao Che
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • One In a Million - Guns N' Roses
  • Ballada o Smutnym Skinie - Big Cyc
    Ballada o Smutnym Skinie - Big Cyc
    liczba odtworzeń: 140
    do ulubionych strona artysty
  • Będę Sobą - Szymon Wydra, Carpe Diem
    Będę Sobą - Szymon Wydra, Carpe Diem
    liczba odtworzeń: 53
    do ulubionych strona artysty
  • Behind Blue Eyes - The Who
    Behind Blue Eyes - The Who
    liczba odtworzeń: 179
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Neverending - Turboweekend
    Neverending - Turboweekend
    liczba odtworzeń: 180
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Look of Love - ABC
    The Look of Love - ABC
    liczba odtworzeń: 78
    do ulubionych strona artysty