Eskarock:

utwory

Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy

Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Here There And Everywhere - The Beatles
  • Give Up - Miles Kane
    Give Up - Miles Kane
    liczba odtworzeń: 190
    do ulubionych strona artysty
  • Tu i Teraz - Tatiana Okupnik, Dawid Podsiadło
    Tu i Teraz - Tatiana Okupnik, Dawid Podsiadło
    liczba odtworzeń: 789
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hillybilly Man - Gorillaz
  • Clear Or Cloudy - Sting
  • Miles Away (The Truth Is) - Depeche Mode
  • Fresh Start Fever - You Me At Six
    Fresh Start Fever - You Me At Six
    liczba odtworzeń: 15258
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Wake Up Dead - Megadeth
  • Golden Years - David Bowie
    Golden Years - David Bowie
    liczba odtworzeń: 159
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Question - System of a Down