Eskarock:

utwory

Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy

Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Sometimes - Midnight Oil
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Keeping Your Head Up - Birdy
    Keeping Your Head Up - Birdy
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Inkless - The Smashing Pumpkins
  • Kill Rock'n'Roll - System of a Down
  • It Means Nothing - Stereophonics
    It Means Nothing - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 547
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Beautiful War - Kings of Leon
    Beautiful War - Kings of Leon
    liczba odtworzeń: 670
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Falling Down - Oasis
    Falling Down - Oasis
    liczba odtworzeń: 50
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Love - Foster The People
  • Rysa Na Szkle - Urszula
    Rysa Na Szkle - Urszula
    liczba odtworzeń: 22
    tekst utworu do ulubionych strona artysty