Eskarock:

utwory

Tighten Up - The Black Keys

Tighten Up - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Public Enemy No. 1 - Megadeth
    Public Enemy No. 1 - Megadeth
    liczba odtworzeń: 46
    do ulubionych strona artysty
  • My Medicine - Snoop Dogg
    My Medicine - Snoop Dogg
    liczba odtworzeń: 136
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Metal Heart - Accept
  • Brazen (Weep) - Skunk Anansie
    Brazen (Weep) - Skunk Anansie
    liczba odtworzeń: 103
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Ugly Truth - Soundgarden
  • Amnezja - Kult
    Amnezja - Kult
    liczba odtworzeń: 1995
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • In Common - Alicia Keys
    In Common - Alicia Keys
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • How Would You Feel - Ed Sheeran
    How Would You Feel - Ed Sheeran
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • A Question Of Lust - Depeche Mode
    A Question Of Lust - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Seraphina - Kashmir
    Seraphina - Kashmir
    liczba odtworzeń: 22
    do ulubionych strona artysty