Eskarock:

utwory

Tighten Up - The Black Keys

Tighten Up - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • To Taka Gra - N.O.T
    To Taka Gra - N.O.T
    liczba odtworzeń: 93
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Bóg - T.Love
    Bóg - T.Love
    liczba odtworzeń: 324
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hey Stupid - Alice Cooper
    Hey Stupid - Alice Cooper
    liczba odtworzeń: 52
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mam Dość - Brygada Kryzys
  • Chciałem Być - Krzysztof Krawczyk
    Chciałem Być - Krzysztof Krawczyk
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Rat Is Dead - CSS
    Rat Is Dead - CSS
    liczba odtworzeń: 54
    do ulubionych strona artysty
  • When I Come Around - Green Day
  • Everybody Hurts - R.E.M.
    Everybody Hurts - R.E.M.
    liczba odtworzeń: 4265
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tysiąc Żurawi - Myslovitz
    Tysiąc Żurawi - Myslovitz
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Warm Machine - Bush