Eskarock:

utwory

This Is The Day - The The

This Is The Day - The The
O Zespole: The The to angielski zespół muzyczny założony w 1978  roku przez wokalistę i basistę Matta Johnsona. Oprócz niego w skład zespołu wchodzą  Eric Schermerhorn (gitary) i Earl Harvin (perkusja).

Współpracowali z nim tacy wykonawcy jak: Steve Hogarth, Sinéad O'Connor, czy Neneh Cherry. Do największych przebojów grupy należą pochodzące z wydanego w 1983  roku albumu "Soul Mining" utwory "Uncertain Smile" oraz "This Is the Day". Kolejny przebój to "Heartland" z płyty "Infected" wydanej w 1986 roku.

Dyskografia

    * See Without Being Seen (1978)
    * Spirits (1979)
    * Burning Blue Soul (1981)
    * The Pornography Of Despair (1982)
    * Soul Mining (1983)
    * Infected (1986)
    * Mind Bomb (1989)
    * Dusk (1992)
    * Solitude (1993)
    * Hanky Panky (1995)
    * Gun Sluts (1997)
    * NakedSelf (2000)
    * 45 RPM (2002)
    * London Town Box Set (2002)
    * Silent Tongue (2002)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The The
  • Kingdom Of Rain - The The
    Kingdom Of Rain - The The
    do ulubionych
  • This Is The Day - The The
  • Love Is Stronger Then Death - The The
    Love Is Stronger Then Death - The The
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
The The

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowe Tempa - Kult
  • Nie Jak Przyjaciel - Edyta Bartosiewicz
    Nie Jak Przyjaciel - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 36
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Moje Zło - Agnieszka Chylińska
  • Loud Love - Soundgarden
  • Auto-Intoxication - Manic Street Preachers
  • Where We Belong - Lostprophets
    Where We Belong - Lostprophets
    liczba odtworzeń: 32
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Garden - Totally Enormous Extinct Dinosaurs
  • Dalej - Hey
  • Victorious - Panic at the Disco
    Victorious - Panic at the Disco
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy