Eskarock:

utwory

This Is The Day - The The

This Is The Day - The The
O Zespole: The The to angielski zespół muzyczny założony w 1978  roku przez wokalistę i basistę Matta Johnsona. Oprócz niego w skład zespołu wchodzą  Eric Schermerhorn (gitary) i Earl Harvin (perkusja).

Współpracowali z nim tacy wykonawcy jak: Steve Hogarth, Sinéad O'Connor, czy Neneh Cherry. Do największych przebojów grupy należą pochodzące z wydanego w 1983  roku albumu "Soul Mining" utwory "Uncertain Smile" oraz "This Is the Day". Kolejny przebój to "Heartland" z płyty "Infected" wydanej w 1986 roku.

Dyskografia

    * See Without Being Seen (1978)
    * Spirits (1979)
    * Burning Blue Soul (1981)
    * The Pornography Of Despair (1982)
    * Soul Mining (1983)
    * Infected (1986)
    * Mind Bomb (1989)
    * Dusk (1992)
    * Solitude (1993)
    * Hanky Panky (1995)
    * Gun Sluts (1997)
    * NakedSelf (2000)
    * 45 RPM (2002)
    * London Town Box Set (2002)
    * Silent Tongue (2002)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The The
  • Kingdom Of Rain - The The
    Kingdom Of Rain - The The
    do ulubionych
  • This Is The Day - The The
  • Love Is Stronger Then Death - The The
    Love Is Stronger Then Death - The The
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
The The

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • What She Came For - Franz Ferdinand
  • Wake Up - Three Days Grace
  • Standing On The Sun (And I Like The View) - I Am Giant
    Standing On The Sun (And I Like The View) - I Am Giant
    liczba odtworzeń: 290
    do ulubionych strona artysty
  • Baby Love - will.i.am, Nicole Scherzinger
    Baby Love - will.i.am, Nicole Scherzinger
    liczba odtworzeń: 123
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Unfinished Sympathy - Massive Attack
    Unfinished Sympathy - Massive Attack
    liczba odtworzeń: 2006
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Jeden Gest - Patrycja Markowska
  • S.O.S. (Sawed Off Shotgun) - The Glorious Sons
    S.O.S. (Sawed Off Shotgun) - The Glorious Sons
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Sztormiak - Sara Brylewska
    Sztormiak - Sara Brylewska
    liczba odtworzeń: 31441
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Bulletproof - Godsmack
    Bulletproof - Godsmack
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Bobby Brown Goes Down - Frank Zappa
    Bobby Brown Goes Down - Frank Zappa
    liczba odtworzeń: 14
    do ulubionych strona artysty