Eskarock:

utwory

Amulet - Raz Dwa Trzy

Amulet - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Hej Hej! - Daria Zawiałow
    Hej Hej! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Light Black - Toro Y Moi
  • La Fee Verte  - Kasabian
  • Devotion - Kylie Minogue, Hurts
  • Każdy Oddech Twój - Perfect
    Każdy Oddech Twój - Perfect
    liczba odtworzeń: 90
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Satellite - Rise Against
    Satellite - Rise Against
    liczba odtworzeń: 4695
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Girl With One Eye - Florence And The Machine
  • Los Cebula i Krokodyle Łzy - Coma
    Los Cebula i Krokodyle Łzy - Coma
    liczba odtworzeń: 8650
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Disco Lies - Moby
    Disco Lies - Moby
    liczba odtworzeń: 46
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Do You Wanna Touch Me - Joan Jett
    Do You Wanna Touch Me - Joan Jett
    liczba odtworzeń: 226
    tekst utworu do ulubionych strona artysty