Eskarock:

utwory

It'll All Work Out - Tom Petty and the Heartbreakers

It'll All Work Out - Tom Petty and the Heartbreakers
O Zespole: Tom Petty and the Heartbreakers to amerykańska grupa rockowa, która powstała w 1975 roku. W jej skład weszli: Ron Blair (gitara basowa), Mike Campbell (gitara), Howie Epstein (gitara basowa), Stan Lynch (perkusja), Tom Petty (gitara, śpiew) i Benmont Tench (instrumenty klawiszowe). 

Największymi przebojami grupy są "Reakdown, American Girl, I Need to Know, Listen to Her Heart, Refugee, Even the Losers, Don’t Do Me Like That, Here Comes My Girl, Don’t Do Me Like That, Don’t Come Around Here No More, Mary Jane’s Last Dance" i wiele innych.

Okresem największej popularności grupy były lata osiemdziesiąte XX wieku, kiedy to sama grupa jak i jej lider zaliczani byli do czołówki amerykańskiego rocka. W 2002 r. grupa Tom Petty and the Heartbreakers została wprowadzona do Rock and Roll Hall of Fame.

Dyskografia

    * 1976 Tom Petty & the Heartbreakers
    * 1978 You're Gonna Get It!
    * 1979 Damn the Torpedoes
    * 1981 Hard Promises
    * 1982 Long After Dark
    * 1985 Southern Accents
    * 1986 Pack up the Plantation: Live!
    * 1987 Let Me Up (I've Had Enough)
    * 1991 Into the Great Wide Open
    * 1996 Songs and Music from "She's the One"
    * 1999 Echo Warner Brothers
    * 2002 The Last DJ
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Tom Petty and the Heartbreakers

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Personal Jesus - Marilyn Manson
    Personal Jesus - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 95
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hero - Family Of The Year
    Hero - Family Of The Year
    liczba odtworzeń: 59
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Pump Up The Jam - The Lost Fingers
    Pump Up The Jam - The Lost Fingers
    liczba odtworzeń: 16
    do ulubionych strona artysty
  • We've Always Been Your Friends - The Sunshine Underground
  • Zamęt - Coma
  • Nie Chce Się Spać - Manchester
    Nie Chce Się Spać - Manchester
    liczba odtworzeń: 44
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Dirty Laundry - Nickelback
    Dirty Laundry - Nickelback
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Bo Jo Cie Kochom - De Press
    Bo Jo Cie Kochom - De Press
    liczba odtworzeń: 3279
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Jeśli Wiesz Co Chcę Powiedzieć - Katarzyna Nosowska
    Jeśli Wiesz Co Chcę Powiedzieć - Katarzyna Nosowska
    liczba odtworzeń: 721
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • She's Long Gone - The Black Keys
    She's Long Gone - The Black Keys
    liczba odtworzeń: 17
    tekst utworu do ulubionych strona artysty