Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

Jeff Buckley: biografia, opis, informacje

Jeff Buckley amerykański piosenkarz, multiinstrumentalista (gitara, gitara basowa, harmonijka, organy, perkusja, cymbały, fisharmonia) i autor tekstów, urodzony w 1966 roku w Kalifornii.

Dyskografia:
* 1993 - Live at Sin-é
* 1994 - Grace
* 1996 - Live from the Bataclan
* 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
* 2001 - Mystery White Boy
* 2002 - Live a L’Olympia
* 2002 - Songs to No One 1991-1992
* 2002 - The Grace EPs
* 2003 - Live at Sin-é
* 2004 - Grace



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Reckoning - Alanis Morissette
    Reckoning - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Criss Cross - The Rolling Stones
    Criss Cross - The Rolling Stones
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy The game is over - Evanescence
    The game is over - Evanescence
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bo życie jest - Muniek Staszczyk
    Bo życie jest - Muniek Staszczyk
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy DANGEROUS - Seether
    DANGEROUS - Seether
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy REAL LOVE SONG - Nothing But Thieves
  • Nowy Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Always The Same - Whitesnake
    Always The Same - Whitesnake
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Noże i pistolety - Kazik
    Noże i pistolety - Kazik
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty