Włącz radio Eska ROCK rozwiń
Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

Jeff Buckley: biografia, opis, informacje

Jeff Buckley amerykański piosenkarz, multiinstrumentalista (gitara, gitara basowa, harmonijka, organy, perkusja, cymbały, fisharmonia) i autor tekstów, urodzony w 1966 roku w Kalifornii.

Dyskografia:
* 1993 - Live at Sin-é
* 1994 - Grace
* 1996 - Live from the Bataclan
* 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
* 2001 - Mystery White Boy
* 2002 - Live a L’Olympia
* 2002 - Songs to No One 1991-1992
* 2002 - The Grace EPs
* 2003 - Live at Sin-é
* 2004 - Grace



czytaj całość

Inne utwory z bazy muzycznej Eskirock

  • Nowy Living On The 110 - Prophets Of Rage
    Living On The 110 - Prophets Of Rage
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Amsterdam - Nothing But Thieves
  • Nowy Run For Cover - The Killers
    Run For Cover - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion - Fall Out Boy
    Champion - Fall Out Boy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mów Do Mnie - Snowman
    Mów Do Mnie - Snowman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Strzał - Jamal
    Strzał - Jamal
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All In One Night - Stereophonics
    All In One Night - Stereophonics
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    Complicated - David Guetta, Dimitri Vegas, Kiiara, Like Mike
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    Gotta Get a Grip - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy England Lost - Mick Jagger
    England Lost - Mick Jagger
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty