Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

Jeff Buckley: biografia, opis, informacje

Jeff Buckley amerykański piosenkarz, multiinstrumentalista (gitara, gitara basowa, harmonijka, organy, perkusja, cymbały, fisharmonia) i autor tekstów, urodzony w 1966 roku w Kalifornii.

Dyskografia:
* 1993 - Live at Sin-é
* 1994 - Grace
* 1996 - Live from the Bataclan
* 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
* 2001 - Mystery White Boy
* 2002 - Live a L’Olympia
* 2002 - Songs to No One 1991-1992
* 2002 - The Grace EPs
* 2003 - Live at Sin-é
* 2004 - Grace



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Mgła na torach - Happysad
    Mgła na torach - Happysad
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Lonely - Palaye Royale
    Lonely - Palaye Royale
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wszystko czego dziś chcę /REMIX/ - Monika Brodka
  • Nowy In Your Eyes - The Weeknd
    In Your Eyes - The Weeknd
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Throw My Bones - Deep Purple
    Throw My Bones - Deep Purple
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Is Everybody Going Crazy? - Nothing But Thieves
    Is Everybody Going Crazy? - Nothing But Thieves
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Caution - The Killers
    Caution - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Champion Of The World - Coldplay
    Champion Of The World - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bez końca - Artur Rojek
    Bez końca - Artur Rojek
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Rób tak dalej - Kasia Lins
    Rób tak dalej - Kasia Lins
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty