Eskarock:

utwory

The Wild Ones - Suede

The Wild Ones - Suede
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede

tekst utworu: The Wild Ones

  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Murder By Numbers - The Police
    Murder By Numbers - The Police
    liczba odtworzeń: 51
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • To Find a Friend - Tom Petty
  • Panda E - CYGO
  • Longevity - Yeasayer
    Longevity - Yeasayer
    liczba odtworzeń: 30
    do ulubionych strona artysty
  • Grew Up Fast - Tom Petty and the Heartbreakers
  • My Little Empire - Manic Street Preachers
  • Twin Flames - Klaxons
    Twin Flames - Klaxons
    liczba odtworzeń: 41
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Jane Says - Jane's Addiction
  • Do Or Die - Thirty Seconds To Mars
    Do Or Die - Thirty Seconds To Mars
    liczba odtworzeń: 2068
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Pull Me Under - Dream Theater
    Pull Me Under - Dream Theater
    liczba odtworzeń: 44
    tekst utworu do ulubionych strona artysty