Eskarock:

utwory

Dead And Gone - The Black Keys

Dead And Gone - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys

tekst utworu: Dead And Gone

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Burden In My Hand - Soundgarden
  • Danger On The Track - Europe
  • Nie Fajnie - Voo Voo
    Nie Fajnie - Voo Voo
    liczba odtworzeń: 27
    do ulubionych strona artysty
  • Feel a Whole Lot Better - Tom Petty
  • Dirty Laundry - Nickelback
    Dirty Laundry - Nickelback
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Bullet In The Head - Rage Against The Machine
  • Never Let Me Go - U2
  • Hot 'N' Fun (Starsmith Radio Remix) - Nelly Furtado, N.E.R.D.
    Hot 'N' Fun (Starsmith Radio Remix) - Nelly Furtado, N.E.R.D.
    liczba odtworzeń: 36
    do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Yesterday - The Beatles
    Yesterday - The Beatles
    liczba odtworzeń: 3451
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Desire - Ocean - OCN
    Desire - Ocean - OCN
    liczba odtworzeń: 135
    tekst utworu do ulubionych strona artysty