Eskarock:

utwory

Dead And Gone - The Black Keys

Dead And Gone - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys

tekst utworu: Dead And Gone

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • I Don't Dance - Sunrise Avenue
    I Don't Dance - Sunrise Avenue
    liczba odtworzeń: 125
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Lazarus - Placebo
  • Hate Is My Fuel - Destruction
  • Pretending - HIM
  • Another Day - Modestep
    Another Day - Modestep
    liczba odtworzeń: 66
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Someone To Watch Over Me - Chet Baker
    Someone To Watch Over Me - Chet Baker
    liczba odtworzeń: 14
    do ulubionych strona artysty
  • Kultowy War Machine - AC/DC
    War Machine - AC/DC
    liczba odtworzeń: 1274
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Szwindel - Dezerter
  • One Diamond, One Heart - The Smashing Pumpkins
  • Zielona Eminencja - Abradab