Eskarock:

tekst utworu

The Last Night - Skillet

O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej na stronie artysty: Skillet

The Last Night - Skillet tekst

You come to me with scars on your wrist
You tell me this will be the last night feeling like this
I just came to say goodbye
I didn't want you to see me cry, I'm fine
But I know it's a lie

[Chorus:]
This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything You need me to be

Your parents say everything is your fault
But they don't know you like I know you they don't know you at all

I'm so sick of when they say
It's just a phase, you'll be o.k. you're fine
But I know it's a lie

[Bridge:]
The night is so long when everything's wrong
If you give me a hang
I will help you hold on
Tonight
Tonight

[Altro:]
I won't let you say goodbye
And I'll be your reason why
The last night away from me
Away from me

Autor Tekstu: Skillet

Kompozytor: Skillet






czytaj całość


Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Love Chaser - Europe
  • Bluff - Pilot Speed
    Bluff - Pilot Speed
    liczba odtworzeń: 19
    do ulubionych strona artysty
  • Róża - Maanam
    Róża - Maanam
    liczba odtworzeń: 42
    do ulubionych strona artysty
  • Everything Now - Arcade Fire
    Everything Now - Arcade Fire
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Epic - Faith No More
    Epic - Faith No More
    liczba odtworzeń: 8701
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • No More Sorrow - Linkin Park
  • Runaway - The Kooks
  • 24 - Jem
    24 - Jem
    liczba odtworzeń: 32
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mein Land - Rammstein
    Mein Land - Rammstein
    liczba odtworzeń: 2482
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Torches - The Dears