Eskarock:

utwory

Lost - Skin

Lost - Skin
O Zespole: Skin (właściwie Deborah Anne Dyer) urodziła się 3 sierpnia 1967 w Brixton w Anglii.
Swoją karierę solową rozpoczęła po rozpadzie zespołu Skunk Anansie. 
W 2003 roku Skin wydała swój pierwszy solowy album zatytułowany "Fleshwounds" i wyruszyła w trasę koncertową po Europie. Zagrała wtedy w Polsce, jako support przed Robbiem Williamsem. W 2006 roku Skin wydała kolejny album pod tytułem "Fake Chemical State". W 2009 roku zespół Skunk Anansie wraz ze Skin wznowił działalność, wydając płytę "Smashes & Trashes".

 Dyskografia

Solo

    * Fleshwounds (2003)
    * Fake Chemical State (2006)

Skunk Anansie

    * Paranoid and Sunburnt (1995)
    * Stoosh (1996)
    * Post Orgasmic Chill (1999)
    * Smashes and Trashes (2009)
    * Wonderlustre (2010)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skin
  • Skid Valey - Skin, Roots Manuva, Cass
  • You Can't Find Peace - Skin, Pale 3
    You Can't Find Peace - Skin , Pale 3
    do ulubionych
  • Just Let The Sun - Skin
  • Licking Creme - Skin, Sevendust
  • Carmen Queasy - Skin, Maxim
    Carmen Queasy - Skin , Maxim
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Maxim

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Cała w Trawie - Dżem
  • Summertime - Black City
    Summertime - Black City
    liczba odtworzeń: 17
    do ulubionych strona artysty
  • Carnival - The Cardigans
  • Stay With Me - Elton John, Ironik, Chipmunk
  • A Million Little Pieces - Placebo
    A Million Little Pieces - Placebo
    liczba odtworzeń: 35780
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Plage - Crystal Fighters
  • Ghost - Bush
  • Runaway - The Kooks
  • Daughter - Pearl Jam
  • Cells - The Servant