Eskarock:

utwory

Trash - Suede

Trash - Suede
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Magnificent Time - Travis
    Magnificent Time - Travis
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Trains - Porcupine Tree
  • Whiskey In The Jar - Thin Lizzy
    Whiskey In The Jar - Thin Lizzy
    liczba odtworzeń: 2073
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • My Body Is a Cage - Peter Gabriel
  • Can't Cook (Who Cares?) - The Car Is on Fire
  • Be Right There - Diplo, Sleepy Tom
    Be Right There - Diplo, Sleepy Tom
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • She's So - Röyksopp
    She's So - Röyksopp
    liczba odtworzeń: 9
    do ulubionych strona artysty
  • Careless Whisper - Gossip
  • Strzeż Się - Klaus Mitffoch
  • Fools Gold - The Stone Roses