Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Monster - Skillet

 
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
Gramy to w:

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Wszystkich Świętych - Mjut
    Wszystkich Świętych - Mjut
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Everything I Wanted - Billie Eilish
    Everything I Wanted - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Kim jestem? - Lipali
    Kim jestem? - Lipali
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Orphans - Coldplay
    Orphans - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Easy - Alice Merton
    Easy - Alice Merton
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty