Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Monster - Skillet

 
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
Gramy to w:

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Instant History - Biffy Clyro
    Instant History - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Superblood Wolfmoon - Pearl Jam
    Superblood Wolfmoon - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Smiling - Alanis Morissette
    Smiling - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Gdybym miała serce - Daria Zawiałow
    Gdybym miała serce - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy No Time To Die - Billie Eilish
    No Time To Die - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Trouble - Welshly Arms
    Trouble - Welshly Arms
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Warszawa czeka - Sorry Boys
    Warszawa czeka - Sorry Boys
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Broken Boy - Iggy Pop, Cage the Elephant
    Broken Boy - Iggy Pop, Cage the Elephant
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Heartless - Diplo, Julia Michaels, Morgan Wallen
    Heartless - Diplo, Julia Michaels, Morgan Wallen
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Straight To Hell - Ozzy Osbourne
    Straight To Hell - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty