Eskarock:

tekst utworu

Chop And Change - The Black Keys

O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

Chop And Change - The Black Keys tekst

An innocent child in New Orleans
A simple girl from simple means
Walked the rails
Rode her thumb
She hitched a ride with everyone

The regular, she'd rearrange
The girl knew how to chop and change
Chop and change
Chop and change
Chop and change
Chop and change

Took a job workin' late
Jackin cars from out of state
She found no love in this town
So she'd never mess around
Had no luck, but ain't it strange
The girl knew how to chop and change
Chop and change
Chop and change
Chop and change
Chop and change

Autor Tekstu: The Black Keys

Kompozytor: DAN AUERBACH/PATRICK CARNEY






czytaj całość


The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Obudź Się - Janusz Panasewicz
    Obudź Się - Janusz Panasewicz
    liczba odtworzeń: 197
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Don't Go Off Wondering - System of a Down
  • Four Out Of Five - Arctic Monkeys
    Four Out Of Five - Arctic Monkeys
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tomorrow Morning - The Blue Nile
  • Everybody's Somebody's Fool - Michael Jackson
  • Apocalypse Please - Muse
    Apocalypse Please - Muse
    liczba odtworzeń: 105
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Girl Is Mine - Michael Jackson, will.i.am
    The Girl Is Mine - Michael Jackson, will.i.am
    liczba odtworzeń: 54
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • I'm Amazing - Peter Gabriel
    I'm Amazing - Peter Gabriel
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • 07 Zgloś Się - Piersi
    07 Zgloś Się - Piersi
    liczba odtworzeń: 5359
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Skinny Love - Birdy
    Skinny Love - Birdy
    liczba odtworzeń: 33
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty