Eskarock:

tekst utworu

Zzyxz Rd - Stone Sour

O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej na stronie artysty: Stone Sour

Zzyxz Rd - Stone Sour tekst

I don´t know how else to put this it´s taken me so long to do this
I´m falling asleep and i can´t see straight
My muscles feel like a melee body is curled in a Ushape
I put on my best, but i´m still afraid
Propped by lies and promises saving my place as life forgets
Maybe it´s time i saw the world
I´m only here for awhile but patience is not my style

And i´m so tired that i got to go
What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think i wouldn´t see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I´m still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but i´m leaving home in three weeks
they throw me a bone just to pick me dry
I´m following suit and directions I crawl up inside for protection
I´m told what to do and I dont know why
I´m over existing in limbo I´m over the myths and placebos
I don´t really mind if I just fade away...
I´m ready to live with my family I´m ready to die in obscurity
Cuz I´m so tired that I got to go

Where am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don´t think I´m going to see this through?
Tell me I´m a part of history Tell me I could have it all
I´m still too tired to care and I got to go

Solo Josh

I´m still too tired and to care and I got to go...

Solo Corey

Autor Tekstu: Stone Sour

Kompozytor: Stone Sour






czytaj całość


Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Reason - Selah Sue
    Reason - Selah Sue
    liczba odtworzeń: 70
    do ulubionych strona artysty
  • Backfire - Mute Math
  • Nothing To Lose - Billy Talent
  • Funny Business - Alice Merton
    Funny Business - Alice Merton
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Leave Me Alone - Michael Jackson
    Leave Me Alone - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 30
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Outer Space - System of a Down
  • Hammer Of The Gods - Saxon
    Hammer Of The Gods - Saxon
    liczba odtworzeń: 35
    do ulubionych strona artysty
  • Civil Sin - Boy Kill Boy
  • It's Not a Fashion Statement, It's a Deathwish - My Chemical Romance
  • Fade To Black - Metallica
    Fade To Black - Metallica
    liczba odtworzeń: 251
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty