Eskarock:

utwory

Jeszcze W Zielone Gramy - Raz Dwa Trzy

Jeszcze W Zielone Gramy - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • H.A.M. - Jay-Z, Kanye West
  • Po Trzykroć Pytam - Daab
  • Charity - Skunk Anansie
  • Closer - Grand Avenue
  • You Look So Fine - Garbage
    You Look So Fine - Garbage
    liczba odtworzeń: 8
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mountain Man - Crash Kings
    Mountain Man - Crash Kings
    liczba odtworzeń: 27
    do ulubionych strona artysty
  • Got Your Mind In The Gutter - Europe
  • That's Not Really Funny - Eels
  • Don't Speak Too Loud - Mika Urbaniak
    Don't Speak Too Loud - Mika Urbaniak
    liczba odtworzeń: 42
    do ulubionych strona artysty
  • Shock Horror - The View
    Shock Horror - The View
    liczba odtworzeń: 20
    do ulubionych strona artysty