Eskarock:

utwory

Everlasting Light - The Black Keys

Everlasting Light - The Black Keys
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Sztandary Eloi - Carrion
    Sztandary Eloi - Carrion
    liczba odtworzeń: 246
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kilka Zdartych Płyt - Dżem
  • Słońce Pokonał Cień - Wilki
    Słońce Pokonał Cień - Wilki
    liczba odtworzeń: 177
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Reborn - Biohazard
    Reborn - Biohazard
    liczba odtworzeń: 32
    do ulubionych strona artysty
  • Ancient Lullaby - Matisyahu
  • Days - We Are The Ocean
  • Everything Will Flow - Suede
    Everything Will Flow - Suede
    liczba odtworzeń: 67
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Afternoon Tea - The Kinks
  • Bull In The Heather - Sonic Youth
    Bull In The Heather - Sonic Youth
    liczba odtworzeń: 19
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Should Be Loved - Blue October
    Should Be Loved - Blue October
    liczba odtworzeń: 43
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty