Eskarock:

utwory

Feel Invincible - Skillet

Feel Invincible - Skillet
Gramy to w:
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Tom Sawyer - Rush
    Tom Sawyer - Rush
    liczba odtworzeń: 63
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Heartwork - Carcass
    Heartwork - Carcass
    liczba odtworzeń: 9
    do ulubionych strona artysty
  • I Can't Stop - The Ruse
  • Lately - Skunk Anansie
    Lately - Skunk Anansie
    liczba odtworzeń: 55
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Rip - Portishead
  • Shine On - The Kooks
    Shine On - The Kooks
    liczba odtworzeń: 72
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wonderful Life - Hurts
    Wonderful Life - Hurts
    liczba odtworzeń: 16589
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • A Sunday Smile - Beirut
  • It's No Good - Depeche Mode
    It's No Good - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 3740
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Kultowy Best Of You - Foo Fighters
    Best Of You - Foo Fighters
    liczba odtworzeń: 11048
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty