Eskarock:

utwory

Feel Invincible - Skillet

Feel Invincible - Skillet
Gramy to w:
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet
  • Savior - Skillet
  • Rebirthing - Skillet
  • The Last Night - Skillet
  • Feel Invincible - Skillet
    Feel Invincible - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Sick Of It - Skillet
    Sick Of It - Skillet
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Live In a Hole - Pantera
    Live In a Hole - Pantera
    liczba odtworzeń: 15
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • We Did It Again - Metallica
  • Cryin' - Aerosmith
    Cryin' - Aerosmith
    liczba odtworzeń: 7864
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • What You Wanted - Spector
  • Infest - Papa Roach
    Infest - Papa Roach
    liczba odtworzeń: 286
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Space Dementia - Muse
  • Kartka Dla Waldka - Mr. Zoob
    Kartka Dla Waldka - Mr. Zoob
    liczba odtworzeń: 51
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Crowded Road - Kylesa
  • Śmierć W Bikini - Republika
  • Air Stands Still - Pati Yang
    Air Stands Still - Pati Yang
    liczba odtworzeń: 29
    tekst utworu do ulubionych strona artysty