Eskarock:

utwory

Mind Eraser - The Black Keys

Mind Eraser - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys

tekst utworu: Mind Eraser

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Całuj Mnie - Kukiz i Piersi
    Całuj Mnie - Kukiz i Piersi
    liczba odtworzeń: 1279
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Protect Me From What I Want - Placebo
    Protect Me From What I Want - Placebo
    liczba odtworzeń: 141
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Catcher In The Rye - Guns N' Roses
  • Kultowy 1996 - T.Love
    1996 - T.Love
    liczba odtworzeń: 2772
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • I Was Gonna Cancel - Kylie Minogue
    I Was Gonna Cancel - Kylie Minogue
    liczba odtworzeń: 153
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Sympathy For The Devil - Guns N' Roses
  • IEAIAIO - System of a Down
  • I Fought The Law - The Clash
  • The Bitch Is Back - Elton John
    The Bitch Is Back - Elton John
    liczba odtworzeń: 26
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • It Ain't Nothin' To Me - Tom Petty and the Heartbreakers