Eskarock:

utwory

Once In a Lifetime - Talking Heads

Once In a Lifetime - Talking Heads
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
  • Psycho Killer - Talking Heads
    Psycho Killer - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Wild Wild Life - Talking Heads
  • Once In a Lifetime - Talking Heads
  • Burning Down The House - Talking Heads
    Burning Down The House - Talking Heads
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    This Must Be The Place (Naive Melody) - Talking Heads
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Talking Heads

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • I Feel You - Johnny Marr
    I Feel You - Johnny Marr
    liczba odtworzeń: 23458
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • War And Peace - Godsmack
    War And Peace - Godsmack
    liczba odtworzeń: 23
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • International Bright Young Thing - Jesus Jones
  • Jigga - Jay-Z, Linkin Park
  • All Along The Watchtower - U2
  • Sounds Of a Playground Fading - In Flames
    Sounds Of a Playground Fading - In Flames
    liczba odtworzeń: 19
    do ulubionych strona artysty
  • Cover Me - Depeche Mode
    Cover Me - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Party - Oddział Zamknięty
    Party - Oddział Zamknięty
    liczba odtworzeń: 3198
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • 69 Guns - Rival Schools
  • Because We Can  - Bon Jovi
    Because We Can - Bon Jovi
    liczba odtworzeń: 529
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty