Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys


The Black Keys: biografia, opis, informacje

The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010




czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Nie mam czasu, bo oglądam seriale - Kazik
    Nie mam czasu, bo oglądam seriale - Kazik
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Somebody that I used to know - Three Days Grace
    Somebody that I used to know - Three Days Grace
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Eko Plan - Luxtorpeda
    Eko Plan - Luxtorpeda
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Pół na pół - Big Cyc
    Pół na pół - Big Cyc
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Zabawa - Krzysztof Zalewski
    Zabawa - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Nie mamy czasu - Daria Zawiałow
  • Nowy Letter to you - Bruce Springsteen
    Letter to you - Bruce Springsteen
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Talk to me - Apocalyptica
    Talk to me - Apocalyptica
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Kpt. L.J - Edyta Bartosiewicz
    Kpt. L.J - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All the rage - The Rolling Stones
    All the rage - The Rolling Stones
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty