Eskarock:

Artysta, gwiazda, wykonawca, grupa, zespół

  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys


The Black Keys: biografia, opis, informacje

The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010




czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Twój ból jest większy niż mój - Kazik
  • Nowy Together - Sia
    Together - Sia
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Voices - Hurts
    Voices - Hurts
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy W górę patrz - IRA
    W górę patrz - IRA
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Retrograde - Pearl Jam
    Retrograde - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Ten moment - Edyta Bartosiewicz
    Ten moment - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Fire In Bone - The Killers
    Fire In Bone - The Killers
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Stand - Welshly Arms
    Stand - Welshly Arms
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty