• Skid Valey - Skin, Roots Manuva, Cass
  • You Can't Find Peace - Skin, Pale 3
    You Can't Find Peace - Skin , Pale 3
    do ulubionych
  • Just Let The Sun - Skin
  • Licking Creme - Skin, Sevendust
  • Carmen Queasy - Skin, Maxim
    Carmen Queasy - Skin , Maxim
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Maxim


Skin: biografia, opis, informacje

Skin (właściwie Deborah Anne Dyer) urodziła się 3 sierpnia 1967 w Brixton w Anglii.
Swoją karierę solową rozpoczęła po rozpadzie zespołu Skunk Anansie. 
W 2003 roku Skin wydała swój pierwszy solowy album zatytułowany "Fleshwounds" i wyruszyła w trasę koncertową po Europie. Zagrała wtedy w Polsce, jako support przed Robbiem Williamsem. W 2006 roku Skin wydała kolejny album pod tytułem "Fake Chemical State". W 2009 roku zespół Skunk Anansie wraz ze Skin wznowił działalność, wydając płytę "Smashes & Trashes".

 Dyskografia

Solo

    * Fleshwounds (2003)
    * Fake Chemical State (2006)

Skunk Anansie

    * Paranoid and Sunburnt (1995)
    * Stoosh (1996)
    * Post Orgasmic Chill (1999)
    * Smashes and Trashes (2009)
    * Wonderlustre (2010)



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Dance Of The Clairvoyants - Pearl Jam
    Dance Of The Clairvoyants - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Oh Yeah! - Green Day
    Oh Yeah! - Green Day
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Break My Baby - Kaleo
    Break My Baby - Kaleo
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Sportowe życie - Artur Rojek
    Sportowe życie - Artur Rojek
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Reasons I Drink - Alanis Morissette
    Reasons I Drink - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Best - Awolnation
    The Best - Awolnation
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Miracle Pill - Goo Goo Dolls
    Miracle Pill - Goo Goo Dolls
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Blinding Lights - The Weeknd
    Blinding Lights - The Weeknd
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Heartless - The Weeknd
    Heartless - The Weeknd
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty