• Skid Valey - Skin, Roots Manuva, Cass
  • You Can't Find Peace - Skin, Pale 3
    You Can't Find Peace - Skin , Pale 3
    do ulubionych
  • Just Let The Sun - Skin
  • Licking Creme - Skin, Sevendust
  • Carmen Queasy - Skin, Maxim
    Carmen Queasy - Skin , Maxim
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Maxim


Skin: biografia, opis, informacje

Skin (właściwie Deborah Anne Dyer) urodziła się 3 sierpnia 1967 w Brixton w Anglii.
Swoją karierę solową rozpoczęła po rozpadzie zespołu Skunk Anansie. 
W 2003 roku Skin wydała swój pierwszy solowy album zatytułowany "Fleshwounds" i wyruszyła w trasę koncertową po Europie. Zagrała wtedy w Polsce, jako support przed Robbiem Williamsem. W 2006 roku Skin wydała kolejny album pod tytułem "Fake Chemical State". W 2009 roku zespół Skunk Anansie wraz ze Skin wznowił działalność, wydając płytę "Smashes & Trashes".

 Dyskografia

Solo

    * Fleshwounds (2003)
    * Fake Chemical State (2006)

Skunk Anansie

    * Paranoid and Sunburnt (1995)
    * Stoosh (1996)
    * Post Orgasmic Chill (1999)
    * Smashes and Trashes (2009)
    * Wonderlustre (2010)



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy The game is over - Evanescence
    The game is over - Evanescence
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy DANGEROUS - Seether
    DANGEROUS - Seether
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    Świt - Daria Zawiałow, Igo, Król
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy REAL LOVE SONG - Nothing But Thieves
  • Nowy Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    Tylko nocą - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Always The Same - Whitesnake
    Always The Same - Whitesnake
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Noże i pistolety - Kazik
    Noże i pistolety - Kazik
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • A Ghost - Travis
    A Ghost - Travis
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty