• Skid Valey - Skin, Roots Manuva, Cass
  • You Can't Find Peace - Skin, Pale 3
    You Can't Find Peace - Skin , Pale 3
    do ulubionych
  • Just Let The Sun - Skin
  • Licking Creme - Skin, Sevendust
  • Carmen Queasy - Skin, Maxim
    Carmen Queasy - Skin , Maxim
    tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Maxim


Skin: biografia, opis, informacje

Skin (właściwie Deborah Anne Dyer) urodziła się 3 sierpnia 1967 w Brixton w Anglii.
Swoją karierę solową rozpoczęła po rozpadzie zespołu Skunk Anansie. 
W 2003 roku Skin wydała swój pierwszy solowy album zatytułowany "Fleshwounds" i wyruszyła w trasę koncertową po Europie. Zagrała wtedy w Polsce, jako support przed Robbiem Williamsem. W 2006 roku Skin wydała kolejny album pod tytułem "Fake Chemical State". W 2009 roku zespół Skunk Anansie wraz ze Skin wznowił działalność, wydając płytę "Smashes & Trashes".

 Dyskografia

Solo

    * Fleshwounds (2003)
    * Fake Chemical State (2006)

Skunk Anansie

    * Paranoid and Sunburnt (1995)
    * Stoosh (1996)
    * Post Orgasmic Chill (1999)
    * Smashes and Trashes (2009)
    * Wonderlustre (2010)



czytaj całość

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy History Of Violence - Theory Of A Deadman
    History Of Violence - Theory Of A Deadman
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Can You Hear Me - Korn
    Can You Hear Me - Korn
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bez słów - VHS
    Bez słów - VHS
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Sprzedawca jutra - Pidżama Porno
    Sprzedawca jutra - Pidżama Porno
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Lonely - Jonas Brothers, Diplo
    Lonely - Jonas Brothers, Diplo
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy All Star (Breathe Carolina rex) - Smash Mouth
    All Star (Breathe Carolina rex) - Smash Mouth
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Schematy - Modern Lies
    Schematy - Modern Lies
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Always There - Greta Van Fleet
    Always There - Greta Van Fleet
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Don't Call Me Angel - Miley Cyrus, Lana Del Rey, Ariana Grande
    Don't Call Me Angel - Miley Cyrus, Lana Del Rey, Ariana Grande
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty