Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: We Built This City - Starship

 
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
Gramy to w: Eska Rock

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Everything I Wanted - Billie Eilish
    Everything I Wanted - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Kim jestem? - Lipali
    Kim jestem? - Lipali
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Orphans - Coldplay
    Orphans - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Easy - Alice Merton
    Easy - Alice Merton
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty