Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Say You'll Haunt Me - Stone Sour

 
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
Gramy to w: Eska Rock

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy TROUBLE'S COMING - Royal Blood
    TROUBLE'S COMING - Royal Blood
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Urwana melodia - Robert Cichy
    Urwana melodia - Robert Cichy
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Nie mam czasu, bo oglądam seriale - Kazik
    Nie mam czasu, bo oglądam seriale - Kazik
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Somebody that I used to know - Three Days Grace
    Somebody that I used to know - Three Days Grace
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Eko Plan - Luxtorpeda
    Eko Plan - Luxtorpeda
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Pół na pół - Big Cyc
    Pół na pół - Big Cyc
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Zabawa - Krzysztof Zalewski
    Zabawa - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Nie mamy czasu - Daria Zawiałow
  • Nowy Letter to you - Bruce Springsteen
    Letter to you - Bruce Springsteen
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Talk to me - Apocalyptica
    Talk to me - Apocalyptica
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty