Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Say You'll Haunt Me - Stone Sour

 
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
Gramy to w: Eska Rock

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Don't Call Me Angel - Miley Cyrus, Lana Del Rey, Ariana Grande
    Don't Call Me Angel - Miley Cyrus, Lana Del Rey, Ariana Grande
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Słoni - Kolory
    Słoni - Kolory
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Młodość - Terrific Sunday
  • Nowy Father Of All... - Green Day
    Father Of All... - Green Day
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bumerang - Kortez
  • Nowy Shine A Little Light - The Black Keys
    Shine A Little Light - The Black Keys
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy All the Good Girls Go to Hell - Billie Eilish
    All the Good Girls Go to Hell - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Pożegnanie z bajką - Coma
    Pożegnanie z bajką - Coma
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy James Bond - Iggy Pop
    James Bond - Iggy Pop
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Najnowszy Klip - Dawid Podsiadło
    Najnowszy Klip - Dawid Podsiadło
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty