Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Savior - Skillet

 
O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Skillet

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    Dance with Me - Diplo, Young Thug, Thomas Rhett
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    Tiny Indoor Fireworks - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy KOCHANA MAMO - Sidney Polak
    KOCHANA MAMO - Sidney Polak
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Twój ból jest lepszy niż mój - Kazik
  • Nowy Together - Sia
    Together - Sia
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    Wodzirej - Sztywny Pal Azji
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Voices - Hurts
    Voices - Hurts
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy W górę patrz - IRA
    W górę patrz - IRA
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Retrograde - Pearl Jam
    Retrograde - Pearl Jam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    SZAŁ NIEBIESKICH CIAŁ - Maanam
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty