Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Once In a Lifetime - Talking Heads

 
O Zespole: Talking Heads. Amerykańska grupa rockowa założona w 1974 roku. W jej skład weszli : David Byrne (gitara, śpiew), Chris Frantz (perkusja), Jerry Harrison (instrumenty klawiszowe, gitara) i Tina Weymouth (gitara basowa).

Grupa zdobyła popularność na przełomie lat 70. i 80. grając muzykę utrzymaną w nurcie nowej fali. Albumy "Fear of Music" i "Remain in Light" zostały uznane za najlepsze w latach 1979 i 1980. W 1991 roku zespół rozpadł się, jednak jego członkowie nadal ze sobą współpracują przy innych projektach muzycznych.

Dyskografia:

Talking Heads: 77 (1977)
More Songs About Buildings and Food (1978)
Fear of Music (1979)
Remain in Light (1980)
The Name of This Band Is Talking Heads (1982)
Speaking in Tongues (1983)
Stop Making Sense (1984)
Little Creatures (1985)
Sounds from True Stories (1986)
True Stories (1986)
Naked (1988)
Once In A Lifetime (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Talking Heads
Gramy to w: Eska Rock

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Wszystkich Świętych - Mjut
    Wszystkich Świętych - Mjut
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Everything I Wanted - Billie Eilish
    Everything I Wanted - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Kim jestem? - Lipali
    Kim jestem? - Lipali
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Orphans - Coldplay
    Orphans - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Easy - Alice Merton
    Easy - Alice Merton
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty