Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Oh Carol - Smokie

 
O Zespole: Smokie - założony w 1974 roku, brytyjski zespół soft rockowy. Początki zespołu miały miejsce już podczas gdy główni muzycy grupy Chris Norman, Alan Silson i Terry Uttley założyli swój pierwszy zespół "The Yen". The Yen niedługo potem zmienił nazwę na Sphynx. Przez wiele lat próbowali zaistnieć na rynku muzycznym niestety bezskutecznie. W 1973 roku zmienili perkusistę na Pete Spencera. W 1982 r. od zespołu odszedł Chris Norman, wokalista zespołu, który rozpoczął karierę solową. Przez zespół przewinęło się wiele znanych nazwisk. Obecny skład zespołu stanowią: Terry Uttley, Mike Craft, Martin Bullard, Steve Pinnell, Mick McConnel.

Dyskografia:
    * Pass It Around - 1975
    * Changing All the Time - 1975
    * Midnight Café - 1976
    * Bright Lights & Back Alleys - 1977
    * The Montreux Album - 1978
    * The Other Side Of The Road - 1979
    * Solid Ground - 1981
    * Strangers In Paradise - 1982
    * Midnight Delight - 1982
    * All Fired Up - 1988
    * Boulevard Of Broken Dreams - 1989
    * Whose Are These Boots - 1990
    * Chasing Shadows - 1992
    * Burnin' Ambition - 1993
    * Celebration - 1994
    * From Smokie With Love - 1995
    * The World And Elsewhere - 1995
    * Light A Candle - 1996
    * Wild Horses - 1998
    * Uncovered - 2000
    * Uncovered Too - 2001
    * On The Wire - 2004
    * From The Heart - 2006
    * Eclipse Acoustic - 2008
    * Take A Minute - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Smokie

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Wszystkich Świętych - Mjut
    Wszystkich Świętych - Mjut
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Everything I Wanted - Billie Eilish
    Everything I Wanted - Billie Eilish
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    Under The Graveyard - Ozzy Osbourne
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Punk Fu! - Daria Zawiałow
    Punk Fu! - Daria Zawiałow
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Kim jestem? - Lipali
    Kim jestem? - Lipali
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    God's Gonna Cut You Down - Marilyn Manson
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    Mamacita - Carlos Santana, Tyga
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Orphans - Coldplay
    Orphans - Coldplay
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Easy - Alice Merton
    Easy - Alice Merton
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty