Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Nothing’s Gonna Stop Us Now - Starship

 
O Zespole: Starship - Amerykański zespół założony w 1984 woku. Zespół powstał z rozwiązania Jefferson Starship. Styl muzyczny jaki prezentował Starship to pop i rock. Największymi przebojami zespołu są: "We Built This City", "Sara", "Tomorrow Doesn’t Matter Tonight", "Nothing’s Gonna Stop Us Now".

Dyskografia:
    * Dragon Fly - 1974
    * Red Octopus - 1975
    * Spitfire - 1976
    * Earth - 1978
    * Freedom at Point Zero - 1979
    * Modern Times - 1981
    * Winds of Change - 1982
    * Nuclear Furniture - 1984
    * Deep Sky - Virgin Space - 1995
    * Windows of Heaven - 1999

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Starship
Gramy to w:

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy Kids in America - Billie Joe Armstrong
    Kids in America - Billie Joe Armstrong
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Nie dokazuj - VOO VOO & Krzysztof Zalewski
    Nie dokazuj - VOO VOO & Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Chciałbym - IRA
    Chciałbym - IRA
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Mieszkam w Polsce - Kult
    Mieszkam w Polsce - Kult
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy My way, soon - Greta Van Fleet
    My way, soon - Greta Van Fleet
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy GŁOS - Perfect
    GŁOS - Perfect
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Shot in the dark - AC/DC
    Shot in the dark - AC/DC
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Rycerz Maryi - Maciej Maleńczuk
    Rycerz Maryi - Maciej Maleńczuk
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy SHE'S SO HIGH - Tal Bachman
    SHE'S SO HIGH - Tal Bachman
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • TROUBLE'S COMING - Royal Blood
    TROUBLE'S COMING - Royal Blood
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty