Eskarock:

klip, video, teledyski

Teledysk do: Do Me a Favor - Stone Sour

 
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Nowy South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    South of the Border (Cheat Codes Remix) - Ed Sheeran, Camila Cabello, Cardi B
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    Cyrk - Edyta Bartosiewicz
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy History Of Violence - Theory Of A Deadman
    History Of Violence - Theory Of A Deadman
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Can You Hear Me - Korn
    Can You Hear Me - Korn
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Bez słów - VHS
    Bez słów - VHS
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Sprzedawca jutra - Pidżama Porno
    Sprzedawca jutra - Pidżama Porno
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Lonely - Jonas Brothers, Diplo
    Lonely - Jonas Brothers, Diplo
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy All Star (Breathe Carolina rex) - Smash Mouth
    All Star (Breathe Carolina rex) - Smash Mouth
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Nowy Schematy - Modern Lies
    Schematy - Modern Lies
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nowy Always There - Greta Van Fleet
    Always There - Greta Van Fleet
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty