Eskarock:

tekst utworu

Filmstar - Suede

O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej na stronie artysty: Suede

Filmstar - Suede tekst

Filmstar, propping up the bar, driving in a car, it looks so easy,
Filmstar, propping up the bar, driving in a car tonight,
Filmstar, giving it class, living it fast, it looks so easy,
Filmstar, giving it class, living it fast tonight.
What to believe in, it's impossible to say?
What to believe in when they change your name,
wash your brain, play the game again, yeah, yeah, yeah,
Filmstar, elegance, a terylene shirt, it looks so easy,
Filmstar, an elegant sir in a terylene shirt tonight,
Filmstar, propping up the bar, driving in a car, it looks so easy,
Filmstar, propping up the bar, driving in a car tonight.
What to believe in, it's impossible to say?
What to believe in when they change your name,
wash your brain, play the game again,
Yeah, yeah, yeah...


Autor Tekstu: Suede

Kompozytor: Suede






czytaj całość


Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Love It If We Made It - The 1975
    Love It If We Made It - The 1975
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tubthumping - Chumbawamba
    Tubthumping - Chumbawamba
    liczba odtworzeń: 3555
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Na Zawsze - Ocean - OCN
    Na Zawsze - Ocean - OCN
    liczba odtworzeń: 43
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Home - Engineers
  • Heat Of The Moment - Asia
  • Anything Can Happen In The Next Half Hour - Enter Shikari
  • Weather With You - Crowded House
    Weather With You - Crowded House
    liczba odtworzeń: 84
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • At The ZOO - Simon & Garfunkel
    At The ZOO - Simon & Garfunkel
    liczba odtworzeń: 37
    do ulubionych strona artysty
  • Memories - Within Temptation
  • Private Investigations - Dire Straits
    Private Investigations - Dire Straits
    liczba odtworzeń: 25
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty