Eskarock:

tekst utworu

Everlasting Light - The Black Keys

O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

Everlasting Light - The Black Keys tekst

Let me be your everlasting light
The sun when there is none
I'm a shepherd for you
And I'll guide you through
Let me be your evelasting light

Let me be your everlasting light
I'll hold and never scold
In me you can confide
When no one's by your side
Let me be your everlasting light

Oh baby, can't you see
Its shining just for you
Loneliness is over
Dark days are through

Let me be your everlasting light
A train going away from pain
Love is the coal
That makes this train roll
Let me be your everlasting light

Autor Tekstu: Dan Auerbach & Patrick Carney

Kompozytor: Dan Auerbach & Patrick Carney






czytaj całość


The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Leave Home - The Chemical Brothers
  • Swoon - The Chemical Brothers
  • Fala Ludzkich Serc - Daab
    Fala Ludzkich Serc - Daab
    liczba odtworzeń: 128
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Little Christmas Tree - Michael Jackson
    Little Christmas Tree - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 53
    do ulubionych strona artysty
  • Blurred Lines - T.I., Robin Thicke, Pharrell Williams
    Blurred Lines - T.I., Robin Thicke, Pharrell Williams
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Regret - New Order
  • W Życiu Piękne Są Tylko Chwile - Dżem
  • We're Glad That You Came - Neo Retros
    We're Glad That You Came - Neo Retros
    liczba odtworzeń: 175
    do ulubionych strona artysty
  • Uciekaj - IRA
    Uciekaj - IRA
    liczba odtworzeń: 303
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Infra-Red - Placebo