Eskarock:

tekst utworu

Mexican Girl - Smokie

O Zespole: Smokie - założony w 1974 roku, brytyjski zespół soft rockowy. Początki zespołu miały miejsce już podczas gdy główni muzycy grupy Chris Norman, Alan Silson i Terry Uttley założyli swój pierwszy zespół "The Yen". The Yen niedługo potem zmienił nazwę na Sphynx. Przez wiele lat próbowali zaistnieć na rynku muzycznym niestety bezskutecznie. W 1973 roku zmienili perkusistę na Pete Spencera. W 1982 r. od zespołu odszedł Chris Norman, wokalista zespołu, który rozpoczął karierę solową. Przez zespół przewinęło się wiele znanych nazwisk. Obecny skład zespołu stanowią: Terry Uttley, Mike Craft, Martin Bullard, Steve Pinnell, Mick McConnel.

Dyskografia:
    * Pass It Around - 1975
    * Changing All the Time - 1975
    * Midnight Café - 1976
    * Bright Lights & Back Alleys - 1977
    * The Montreux Album - 1978
    * The Other Side Of The Road - 1979
    * Solid Ground - 1981
    * Strangers In Paradise - 1982
    * Midnight Delight - 1982
    * All Fired Up - 1988
    * Boulevard Of Broken Dreams - 1989
    * Whose Are These Boots - 1990
    * Chasing Shadows - 1992
    * Burnin' Ambition - 1993
    * Celebration - 1994
    * From Smokie With Love - 1995
    * The World And Elsewhere - 1995
    * Light A Candle - 1996
    * Wild Horses - 1998
    * Uncovered - 2000
    * Uncovered Too - 2001
    * On The Wire - 2004
    * From The Heart - 2006
    * Eclipse Acoustic - 2008
    * Take A Minute - 2010

Więcej na stronie artysty: Smokie

Mexican Girl - Smokie tekst

Juanita came to me last night
and she cried over and over
"Oh Daddy I love you know, and I think it`s the moonlight".
She looked so fine, well she looked all right,
and she moaned: Oh Daddy,move over
and I think it`s the moonlight.

Made in Mexico,schooled in France,
Oh la lovin she needed no teaching
Oh man, Ican say international ways I believe in.

Mexican Girl don`t leave me alone,
I`ve got a heard as big as a stone
and I need you believe me to be here
and love me tonight.
Mexican Girl I want you to stay,
You know my heart is longing to say
That as long as I live I will always remember the one that I called
"my Mexican Girl"

Her skin was soft as the velvet sky,
and her hair it shone in the moonlight,
as the music did play,
well the night turned to day,
and I held her tight.
Then she looked at me with the dark brown eyes,
and she whispered: Hasta la vista
well I don`t know what that means,

Autor Tekstu: Chris Norman, Pete Spencer

Kompozytor: Chris Norman, Pete Spencer






czytaj całość


Smokie

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Guardian - Alanis Morissette
    Guardian - Alanis Morissette
    liczba odtworzeń: 1958
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wind Song - Revolver
    Wind Song - Revolver
    liczba odtworzeń: 13
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Miss Jackson - Panic at the Disco
  • Just Like Fire Would - Bruce Springsteen
    Just Like Fire Would - Bruce Springsteen
    liczba odtworzeń: 16031
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • I Can't Stop - The Ruse
  • You Don't Know How It Feels - Tom Petty
  • Stolen Dance - Milky Chance
    Stolen Dance - Milky Chance
    liczba odtworzeń: 53485
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • This Is The Day - Manic Street Preachers
    This Is The Day - Manic Street Preachers
    liczba odtworzeń: 128
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Black Ice - AC/DC
    Black Ice - AC/DC
    liczba odtworzeń: 170
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Rome Wasn't Build In A Day - Morcheeba