Eskarock:

tekst utworu

Go - The Black Keys

O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

Go - The Black Keys tekst

In the summer time, when it's hot outside

The streets are bare, there's no one there, and the valley is wide

There comes a time, two hearts of gold

Live together, run forever on the open road



They gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

They gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh



In the winter time, when the day is long

You're halfway there, the field is bare, and the fire is gone

Are you all alone? Are you feeling cold?

Find your flame, call her name, and hit the road



You gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

You gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

(...)


Autor Tekstu: Patrick Carney, Dan Auerbach

Kompozytor: Patrick Carney, Dan Auerbach






czytaj całość


The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • When We Was Fab - George Harrison
    When We Was Fab - George Harrison
    liczba odtworzeń: 70
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • No Cars Go - Arcade Fire
    No Cars Go - Arcade Fire
    liczba odtworzeń: 333
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Spowiedź - Kasia Kowalska
    Spowiedź - Kasia Kowalska
    liczba odtworzeń: 146
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Love Lost - The Temper Trap
  • Uważaj Na Niego - Püdelsi
  • Once Upone A Time - AIR
  • Bóg - T.Love
    Bóg - T.Love
    liczba odtworzeń: 324
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hard On Me - Tom Petty
  • The Perfect Drug - Nine Inch Nails
    The Perfect Drug - Nine Inch Nails
    liczba odtworzeń: 228
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Got Money - Jonathan Davis, Jim Root
    Got Money - Jonathan Davis, Jim Root
    liczba odtworzeń: 38
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty