Eskarock:

tekst utworu

Go - The Black Keys

O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

Go - The Black Keys tekst

In the summer time, when it's hot outside

The streets are bare, there's no one there, and the valley is wide

There comes a time, two hearts of gold

Live together, run forever on the open road



They gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

They gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh



In the winter time, when the day is long

You're halfway there, the field is bare, and the fire is gone

Are you all alone? Are you feeling cold?

Find your flame, call her name, and hit the road



You gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

You gotta go oh-oh-oh, oh-oh-oh

(...)


Autor Tekstu: Patrick Carney, Dan Auerbach

Kompozytor: Patrick Carney, Dan Auerbach






czytaj całość


The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Asele - Video
  • Blue Valentine - Tom Waits
    Blue Valentine - Tom Waits
    liczba odtworzeń: 19
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Under The Milky Way - Church
  • Still Loving You - Scorpions
    Still Loving You - Scorpions
    liczba odtworzeń: 5673
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Catch - Kosheen
    Catch - Kosheen
    liczba odtworzeń: 24
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • What You Talking About - Peter & Bjorn and John
    What You Talking About - Peter & Bjorn and John
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Po Drugiej Stronie Chmur - Bracia
    Po Drugiej Stronie Chmur - Bracia
    liczba odtworzeń: 1536
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • When Tomorrow Comes - Eurythmics
    When Tomorrow Comes - Eurythmics
    liczba odtworzeń: 54
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Załóż Róż - Agnieszka Chylińska
  • Black & Blue - Miike Snow