Eskarock:

tekst utworu

She's Long Gone - The Black Keys

O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

She's Long Gone - The Black Keys tekst

She was made to blow you away
She don't care what any man say
You can watch her strut
But keep your mouth shut
Or it's ruination day

Oh now she's long, long gone
Oh now she's long gone like
Moses through the corn

Well, her eyes are rubies and pearls
And she's not made like those other girls
Her lashes flap and they smack men back
Like springs they bounce off of her curls

Oh now she's long, long gone
Now she's long gone like
Moses through the corn

Autor Tekstu: Dan Auerbach & Patrick Carney

Kompozytor: Dan Auerbach & Patrick Carney






czytaj całość


The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Northern Man - Detroit Social Club
    Northern Man - Detroit Social Club
    liczba odtworzeń: 18
    do ulubionych strona artysty
  • Can't Remember To Forget You - Shakira, Rihanna
    Can't Remember To Forget You - Shakira, Rihanna
    liczba odtworzeń: 63
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • The Unknown Soldier - The Doors
    The Unknown Soldier - The Doors
    liczba odtworzeń: 52
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • High Voltage - Eagles Of Death Metal
  • It's Raining Again - Supertramp
    It's Raining Again - Supertramp
    liczba odtworzeń: 73
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Moneytalks - AC/DC
    Moneytalks - AC/DC
    liczba odtworzeń: 172
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • I Moje Miasto Złą Sławą Owiane - Peja, Slums Attack, 52 Dębiec
    I Moje Miasto Złą Sławą Owiane - Peja, Slums Attack, 52 Dębiec
    liczba odtworzeń: 78
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Nobody Like You - Limp Bizkit
  • Ich Tu Dir Weh - Rammstein
    Ich Tu Dir Weh - Rammstein
    liczba odtworzeń: 1657
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Attero Dominatus - Sabaton