Eskarock:

tekst utworu

Tekst do Lonely Boy - piosenki zespołu The Black Keys.
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej na stronie artysty: The Black Keys

Lonely Boy - The Black Keys tekst

Well I'm so above you
and it's plain to see
but I came to love you any way...
So you pulled my heart out and I don't mind bleeding
any old time you keep me waiting, waiting, waiting

oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
Im a lonely boy, I'm a lonely boy
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting

well your mama kept you
but your daddy left you
and I shoulda' done you just the same
but I came to love you am I going to bleed?
any old time you keep me waiting, waiting, waiting

oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
Im a lonely boy, I'm a lonely boy
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting

oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting
Im a lonely boy, I'm a lonely boy
oh oh oh oh, I got a love that keeps me waiting

Autor Tekstu: BRIAN BURTON/DAN AUERBACH/PATRICK CARNEY

Kompozytor: BRIAN BURTON/DAN AUERBACH/PATRICK CARNEY






czytaj całość

--- reklama ---

reklama reklama reklama reklama
reklama reklama reklama reklama

Polecamy:

rockowy ekspert

rockowy ekspert
Wybierz piosenki, których chcesz słuchać w Esce Rock! Zarejestruj się TUTAJ i zgarniaj najlepsze rockowe płyty.

To jest strona utworu Lonely Boy wykonywanego przez The Black Keys. Te piosenkę możesz słuchać na antenie Radia EskaROCK. W EsceROCK znajdziesz mnóstwo rockowych kawałków. Sprawdź naszą bazę muzyczną :)