Eskarock:

tekst utworu

Zero From Outer Space - Tom Petty and the Heartbreakers

O Zespole: Tom Petty and the Heartbreakers to amerykańska grupa rockowa, która powstała w 1975 roku. W jej skład weszli: Ron Blair (gitara basowa), Mike Campbell (gitara), Howie Epstein (gitara basowa), Stan Lynch (perkusja), Tom Petty (gitara, śpiew) i Benmont Tench (instrumenty klawiszowe). 

Największymi przebojami grupy są "Reakdown, American Girl, I Need to Know, Listen to Her Heart, Refugee, Even the Losers, Don’t Do Me Like That, Here Comes My Girl, Don’t Do Me Like That, Don’t Come Around Here No More, Mary Jane’s Last Dance" i wiele innych.

Okresem największej popularności grupy były lata osiemdziesiąte XX wieku, kiedy to sama grupa jak i jej lider zaliczani byli do czołówki amerykańskiego rocka. W 2002 r. grupa Tom Petty and the Heartbreakers została wprowadzona do Rock and Roll Hall of Fame.

Dyskografia

    * 1976 Tom Petty & the Heartbreakers
    * 1978 You're Gonna Get It!
    * 1979 Damn the Torpedoes
    * 1981 Hard Promises
    * 1982 Long After Dark
    * 1985 Southern Accents
    * 1986 Pack up the Plantation: Live!
    * 1987 Let Me Up (I've Had Enough)
    * 1991 Into the Great Wide Open
    * 1996 Songs and Music from "She's the One"
    * 1999 Echo Warner Brothers
    * 2002 The Last DJ
Więcej na stronie artysty: Tom Petty and the Heartbreakers

Zero From Outer Space - Tom Petty and the Heartbreakers tekst

I've been wrapped up in confusion,
Been tied down to my bed.
Sufferin' some illusion, I'm out my fuckin' head.

It's insane, took my brain and ran away.
And now, hey, hey, hey.
I'm a zero
Oh, from outer space.

But I know you think I'm jokin',
I don't mean the things I say.
Like I could, but I won't,
If I would anyway.

It's insane, took my brain and ran away.
Yeah, now, hey, hey, hey.
I'm a zero
Oh, from outer space.

Come on!

Oh!

Yeah!

You think that you're above me,
You think that you're so big.
But I saw you kick that dog
When the wind blew off your wig.

It's insane, took my brain and ran away.
Well, hey, hey, hey.
I'm a zero
From outer space.

Yeah!

Look out!

Oh!

Well, hey, hey, hey.
I'm a zero
Oh, from outer space.

Yes I am!

Autor Tekstu: Tom Petty

Kompozytor: Tom Petty






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Change The Locks - Tom Petty and the Heartbreakers
  • Bratislava - Beirut
  • Library Pictures - Arctic Monkeys
  • Wretches And Kings - Linkin Park
  • Billie Jean - Michael Jackson
    Billie Jean - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 68
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tak Tak To Ja - Obywatel G.C.
    Tak Tak To Ja - Obywatel G.C.
    liczba odtworzeń: 2756
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Zaspane Poniedziałki - Kumka Olik
    Zaspane Poniedziałki - Kumka Olik
    liczba odtworzeń: 103
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • W Poroninie - Kukiz i Piersi
  • Bloodbuzz Ohio - The National
  • Three Lions - The Lightning Seeds