Eskarock:

tekst utworu

Glamorous - Fergie , Ludacris

O Zespole: Christopher Brian Bridges - znany jako Ludacris, raper i aktor. Jeden z czołowych przedstawicieli Southern Rap. Jako jeden z nielicznych nie wywodzi się z getta, ma wyższe wykształcenie. Ludacris jest założycielem fundacji The Ludacris Foundation. W 2004 roku bohater beefu z innym raperem z Atlanty – T.I… Wszystkie albumy solowe poza Incognegro wydane zostały nakładem Def Jam. W 2010 roku zostaną wydane 2 nowe albumy Ludacrisa Battles Of The Sexes promowany prez singiel How Low z gościnnym udziałem Shawnny  którego premiera będzie w lutym, oraz album Ludaversal którego premiera prewidywana jest na koniec 2010 roku.

Dyskografia
Albumy solowe
    * 1999: Incognegro
    * 2000: Back For The First Time
    * 2001: Word Of Mouf
    * 2003: Chicken-n-Beer
    * 2004: The Red Light District
    * 2006: Release Therapy
    * 2008: Theater Of The Mind
    * 2010: Battles Of The Sexes
    * 2010: Ludaversal

Z zespołem Disturbing Tha Peace
    * 2002: Golden Grain,
    * 2005: Ludacris Presents: Disturbing Tha Peace

Filmografia
aktor
    * 2009: Rock'n'Rolla jako Mickey
    * 2008: Max Payne jako Jim Bravura
    * 2005: Hustle & Flow jako Skinny Black
    * 2004: Miasto gniewu (Crash) jako Anthony
    * 2003: Za szybcy, za wściekli (2 Fast 2 Furious) jako Tej
    * 2001: The Wash. Hip hopowa myjnia (The Wash)


Więcej na stronie artysty: Ludacris

Glamorous - Fergie, Ludacris tekst

(feat. Ludacris)

If you aint got no money take yo'broke ass home
You say: If you aint got no money take yo'broke ass home
G-L-A-M-O-R-O-U-S, yeah G-L-A-M-O-R-O-U-S

[B-Section:]
We flying the first class
Up in the sky
Poppin' champagne
Livin' the life
In the fast lane
And I wont change
For the glamorous, oh the flossy flossy

[chorus:]
The glamorous,
The glamorous, glamorous (the glamorous life)
For the glamorous, oh the flossy flossy

[Verse:]
Wear them gold and diamonds rings
All them things dont mean a thing
Chaperons and limousines
Shopping for expensive things
I be on the moovie screens
Magazines and boogie scenes
Im not clean, Im not pristine
Im n queen, Im no machine
I still go to Taco Bell
Drivethrough, raw as Hell
I dont care, Im still real
No matter how many records I seel
After the show or after the grammys
I like to go cool out with the family
Sippin', reminscing on days when I had a Mustang
And now I'm in...

[B-section then chorus]

[Ludacris:]
Im talking Champagne wishes, caviar dreams
You deserve nothing but all the finer things
Now this whole world has no clue to do with us
I've got enough money in the bank for the two of us
Brother gotta keep enough lettuce
To support your shoe fetish
Lifestyles so rich and famous
Robin Leach will get jelous
Half a million for the stones
Takin trips from here to Rome
So If you aint got no money take yo'broke ass home
G-L-A-M-O-R-O-U-S, yeah G-L-A-M-O-R-O-U-S

[B-section + chorus x2]

[Verse:]
I got problems up to here
I've got people in my ear
Telling me these crazy things
That I dont want to know (fuck y'all)
I've got money in the bank
And I'd really like to thank
All the fans, I'd like to thank
Thank you really though
Cuz i remember yesterday
When I dreamt about the days
When I'd rock on MTV, that be really dope
Damn, It's been a long road
And the industry is cold
I'm glad my daddy tell me so, he let his daugther know. [x3]

Autor Tekstu: FERGUSON/J.JONES/W.ADAMS

Kompozytor: FERGUSON/J.JONES/W.ADAMS






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Hinterland - The Cult
    Hinterland - The Cult
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Ocean Size - Jane's Addiction
  • Ósemko - Krzysztof Zalewski
    Ósemko - Krzysztof Zalewski
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Hypnotize - System of a Down
  • The Look - Metronomy
  • Tajne Znaki - Luxtorpeda
  • Źródło - Patrycja Markowska
  • Get Out Of Your Own Way - U2
    Get Out Of Your Own Way - U2
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Immortals - Kings of Leon
    The Immortals - Kings of Leon
    liczba odtworzeń: 2550
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Put Your Records On - Corinne Bailey Rae
    Put Your Records On - Corinne Bailey Rae
    liczba odtworzeń: 86
    tekst utworu do ulubionych strona artysty