Eskarock:

tekst utworu

Just What I Needed - The Cars

O Zespole: Zespół powstał w 1976 roku w Massachusetts.
The Cars nagrał 6 albumów, ale zasłynął przede wszystkim dzięki wideoklipom, m.in.: „You Might Think”, „Magic” i „Drive”. Do najbardziej znanych piosenek zespołu należą: „Drive”, „Tonight She Comes”, „Shake It Up” i „You Are The Girl”.
W 2005 roku grupa reaktywowała się w nowym składzie jako "The New Cars".


Dyskografia
* 1978 - The Cars
* 1979 - Candy-O
* 1980 - Panorama
* 1981 - Shake It Up
* 1984 - Heartbeat City
* 1985 - Greatest Hits
* 1987 - Door to Door
* 1995 - Just What I Needed: The Cars Anthology
* 1999 - The Cars: Deluxe Edition
* 2001 - Shake It Up & Other Hits
* 2002 - Complete Greatest Hits
* 2005 - The Essentials
Więcej na stronie artysty: The Cars

Just What I Needed - The Cars tekst

I don't mind you coming here
and wasting all my time
'cause when you're standing oh so near
i kinda lose my mind
it's not the perfume that you wear
it's not the ribbons in your hair
i don't mind you coming here
and wasting all my time
i don't mind you hanging out
and talking in your sleep
it doesn't matter where you've been
as long as it was deep
you always knew to wear it well
you look so fancy i can tell
i don't mind you hanging out
and talking in your sleep
i guess you're just what i needed
i needed someone to feed
i guess you're just what i needed
i needed someone to bleed


Autor Tekstu: THE CARS

Kompozytor: THE CARS






czytaj całość


The Cars

więcej teledysków
The Cars

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • A Jednak Czegoś Żal - Dżem
    A Jednak Czegoś Żal - Dżem
    liczba odtworzeń: 63
    do ulubionych strona artysty
  • Money Made - AC/DC
    Money Made - AC/DC
    liczba odtworzeń: 107
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Angel - Jimi Hendrix
  • Itch - Nothing But Thieves
    Itch - Nothing But Thieves
    liczba odtworzeń: 1
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Daniel - Bat For Lashes
  • Everything You Wanted To Know About - 10cc
  • Stand By My Woman - Lenny Kravitz
    Stand By My Woman - Lenny Kravitz
    liczba odtworzeń: 117
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Linchpin - Fear Factory
    Linchpin - Fear Factory
    liczba odtworzeń: 16
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Come With Me Now - Kongos
    Come With Me Now - Kongos
    liczba odtworzeń: 69462
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Twój ból jest lepszy niż mój - Kazik