Eskarock:

tekst utworu

Casa Dega - Tom Petty and the Heartbreakers

O Zespole: Tom Petty and the Heartbreakers to amerykańska grupa rockowa, która powstała w 1975 roku. W jej skład weszli: Ron Blair (gitara basowa), Mike Campbell (gitara), Howie Epstein (gitara basowa), Stan Lynch (perkusja), Tom Petty (gitara, śpiew) i Benmont Tench (instrumenty klawiszowe). 

Największymi przebojami grupy są "Reakdown, American Girl, I Need to Know, Listen to Her Heart, Refugee, Even the Losers, Don’t Do Me Like That, Here Comes My Girl, Don’t Do Me Like That, Don’t Come Around Here No More, Mary Jane’s Last Dance" i wiele innych.

Okresem największej popularności grupy były lata osiemdziesiąte XX wieku, kiedy to sama grupa jak i jej lider zaliczani byli do czołówki amerykańskiego rocka. W 2002 r. grupa Tom Petty and the Heartbreakers została wprowadzona do Rock and Roll Hall of Fame.

Dyskografia

    * 1976 Tom Petty & the Heartbreakers
    * 1978 You're Gonna Get It!
    * 1979 Damn the Torpedoes
    * 1981 Hard Promises
    * 1982 Long After Dark
    * 1985 Southern Accents
    * 1986 Pack up the Plantation: Live!
    * 1987 Let Me Up (I've Had Enough)
    * 1991 Into the Great Wide Open
    * 1996 Songs and Music from "She's the One"
    * 1999 Echo Warner Brothers
    * 2002 The Last DJ
Więcej na stronie artysty: Tom Petty and the Heartbreakers

Casa Dega - Tom Petty and the Heartbreakers tekst

Well the clouds rolled by
In the big blue sky
As the sun beats down on Casa Dega
And the moon pulls the tide
And the tide brings night
But night is more than just night in Casa Dega
Chorus:
Oh, baby and I
Think I’m starting to believe the things that I’ve heard
‘Cause tonight in Casa Dega I
hang on every word
She said...
...to me
As she holds my hand
And reads the lives of a stranger
Yeah and she knows my name
Yeah she knows my plans
In the past, in the present and for the future
Chorus: Oh, honey...
Bridge:
Baby fools pay the price of a whisper in the night in Casa Dega
Time rolls by and night is only night, can I save ya?


Autor Tekstu: Tom Petty

Kompozytor: Tom Petty






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Gravity - Papa Roach
    Gravity - Papa Roach
    liczba odtworzeń: 2139
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hurry Up And Wait - Stereophonics
  • Leave Me Alone - Michael Jackson
    Leave Me Alone - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 30
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • They Don't Care About Us - Michael Jackson
    They Don't Care About Us - Michael Jackson
    liczba odtworzeń: 83
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Freedom - Rage Against The Machine
  • Marchewkowe Pole - Lady Pank
    Marchewkowe Pole - Lady Pank
    liczba odtworzeń: 2007
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • It's True That We Love One Another - The White Stripes
  • Angel Dance - Robert Plant
  • Back To The Shack - Weezer
    Back To The Shack - Weezer
    liczba odtworzeń: 3312
    do ulubionych strona artysty
  • Riddles - Kensington
    Riddles - Kensington
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty