Eskarock:

tekst utworu

My Life - Tom Petty and the Heartbreakers

O Zespole: Tom Petty and the Heartbreakers to amerykańska grupa rockowa, która powstała w 1975 roku. W jej skład weszli: Ron Blair (gitara basowa), Mike Campbell (gitara), Howie Epstein (gitara basowa), Stan Lynch (perkusja), Tom Petty (gitara, śpiew) i Benmont Tench (instrumenty klawiszowe). 

Największymi przebojami grupy są "Reakdown, American Girl, I Need to Know, Listen to Her Heart, Refugee, Even the Losers, Don’t Do Me Like That, Here Comes My Girl, Don’t Do Me Like That, Don’t Come Around Here No More, Mary Jane’s Last Dance" i wiele innych.

Okresem największej popularności grupy były lata osiemdziesiąte XX wieku, kiedy to sama grupa jak i jej lider zaliczani byli do czołówki amerykańskiego rocka. W 2002 r. grupa Tom Petty and the Heartbreakers została wprowadzona do Rock and Roll Hall of Fame.

Dyskografia

    * 1976 Tom Petty & the Heartbreakers
    * 1978 You're Gonna Get It!
    * 1979 Damn the Torpedoes
    * 1981 Hard Promises
    * 1982 Long After Dark
    * 1985 Southern Accents
    * 1986 Pack up the Plantation: Live!
    * 1987 Let Me Up (I've Had Enough)
    * 1991 Into the Great Wide Open
    * 1996 Songs and Music from "She's the One"
    * 1999 Echo Warner Brothers
    * 2002 The Last DJ
Więcej na stronie artysty: Tom Petty and the Heartbreakers

My Life - Tom Petty and the Heartbreakers tekst

They came this mornin’ with a dog on a chain
They came and took my little brother away
His generation never even got a name

My momma was a rocker way back in ‘53
Buys them old records that they sell on T.V.
I know Chuck Berry wasn’t singin’ that to me

Chorus:
Momma,
That’s all right, it’s your world
Hey this is my life
She’s my girl
My life/your world

I watch that fortune wheel
But never get to spin it
You made me promises, I don’t think you meant it
If there’s some sunshine baby
I’m gonna get out in it oh yeah

Chorus

I tried to leave, but the traffic had been stopped
The beach was burnin’, and someone was
Throwin’ rocks
They said an airplane had
Fallen on my block

Chorus


Autor Tekstu: Tom Petty

Kompozytor: Tom Petty






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Drogi Kolego - Patrycja Markowska
    Drogi Kolego - Patrycja Markowska
    liczba odtworzeń: 49
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Mofo - U2
  • Ostatnie Widzenie - Dżem
    Ostatnie Widzenie - Dżem
    liczba odtworzeń: 49
    do ulubionych strona artysty
  • The More Things Change - Bon Jovi
    The More Things Change - Bon Jovi
    liczba odtworzeń: 257
    do ulubionych strona artysty
  • London - The Chemical Brothers
  • Kalifat - Kazik, Kwartet ProForma
    Kalifat - Kazik, Kwartet ProForma
    liczba odtworzeń: 29
    do ulubionych strona artysty
  • Square One - Coldplay
  • Run - Foo Fighters
    Run - Foo Fighters
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Voodoo People - The Chemical Brothers
  • One Step Closer - Linkin Park
    One Step Closer - Linkin Park
    liczba odtworzeń: 252
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty