Eskarock:

tekst utworu

Savior - Skillet

O Zespole: Skillet jest rockową grupą założoną w Memphis, w stanie Tennessee, w połowie lat 90tych. W swoich utworach łączą wiele gatunków : grunge, electro-industrial, nu metal, alternative rock. Założyciele:
Ken Steorts - gitara (1996 - 1999)
Trey McClurkin - perkusja (1996 - 2000)
Kevin Haaland - gitara (1999 - 2001) Obecni członkowie:
John Cooper - główny wokal, bass
Korey Cooper - gitara, keyboard, drugi wokal
Jennifer Ledger - perkusja, chórki
Ben Kasica - gitara Dyskografia: 1996 - „Skillet”
1998 - „Hey You, I Love Your Soul”
2000 - „Invincible”
2000 - „Ardent Worship”
2001 - „Alien Youth”
2003 - „Collide”
2006 - „Comatose”
2009 - „Awake”
Więcej na stronie artysty: Skillet

Savior - Skillet tekst

I'm everything you've wanted
i am the one who's haunting you
i am the eyes inside of you, stare back at you

There's nothing left to lose
there's nothing left to prove
surrender your love, it's all you can do

What you got, what you want, what you need
gonna be your savior
everything's gonna crash and break
but i know, yeah i know
what you got what you want, what you need
gonna be your savior
everything's gonna crash and break
your savior

It's time to redefine your deophobic mind
don't hesitate, there's no escape
the secrets on the inside

There's nothing left to lose
there's nothing left to prove
surrender your love, it's all you can do

What you got, what you want, what you need
gonna be your savior
everything's gonna crash and break
but i know, yeah i know
what you got what you want, what you need
gonna be your savior
everything's gonna crash and break
your savior

I am the eyes inside staring back at you
you need me


Autor Tekstu: Skillet

Kompozytor: Skillet






czytaj całość


ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kultowy Yellow Submarine - The Beatles
    Yellow Submarine - The Beatles
    liczba odtworzeń: 189
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Tylko Ty i Ja - Dżem
    Tylko Ty i Ja - Dżem
    liczba odtworzeń: 61
    do ulubionych strona artysty
  • Fyah Fyah - Selah Sue
  • Klaudiusz - Sedes
  • Bounce - System of a Down
  • Sadness Is Blessing - Lykke Li
    Sadness Is Blessing - Lykke Li
    liczba odtworzeń: 120
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Nie Poganiaj Mnie - Maanam
    Nie Poganiaj Mnie - Maanam
    liczba odtworzeń: 1544
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Auf Achse - Franz Ferdinand
  • Heart's A Mess - Gotye
    Heart's A Mess - Gotye
    liczba odtworzeń: 28
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Hunting For Witches - Bloc Party
    Hunting For Witches - Bloc Party
    liczba odtworzeń: 51
    tekst utworu do ulubionych strona artysty