Eskarock:

utwory

Say You'll Haunt Me - Stone Sour

Say You'll Haunt Me - Stone Sour
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • No More Drama (remix) - Mary J. Blige, P. Diddy
    No More Drama (remix) - Mary J. Blige, P. Diddy
    liczba odtworzeń: 34
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Little Parcels Of An Endless Time - Asaf Avidan
    Little Parcels Of An Endless Time - Asaf Avidan
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • We're Glad That You Came - Neo Retros
    We're Glad That You Came - Neo Retros
    liczba odtworzeń: 175
    do ulubionych strona artysty
  • Condemnation - Depeche Mode
    Condemnation - Depeche Mode
    liczba odtworzeń: 126
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Stoprocent Tour - Peja, DonGuralesko, Kaczor
    Stoprocent Tour - Peja, DonGuralesko, Kaczor
    liczba odtworzeń: 263
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Niezmiennie - Snowman
    Niezmiennie - Snowman
    liczba odtworzeń: 6971
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Cosmo - Monika Brodka
  • Queen Of Peace - Florence And The Machine
    Queen Of Peace - Florence And The Machine
    liczba odtworzeń: 1400
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Girls & Fast Cars - The Wombats
  • Shut Up - Simple Plan