Eskarock:

utwory

Chop And Change - The Black Keys

Chop And Change - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Santa Claws Is Coming - Alice Cooper
    Santa Claws Is Coming - Alice Cooper
    liczba odtworzeń: 71
    do ulubionych strona artysty
  • Banalny - T.Love
  • Rumour - Chlöe Howl
    Rumour - Chlöe Howl
    liczba odtworzeń: 98
    do ulubionych strona artysty
  • These Walls - Dream Theater
  • Zegarmistrz Światła Purpurowy - Kult
  • Going Home - Leonard Cohen
  • Better - Guns N' Roses
    Better - Guns N' Roses
    liczba odtworzeń: 141
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • A Brand New Me - Michael Jackson
  • I'll Bite Your Face Off - Alice Cooper
    I'll Bite Your Face Off - Alice Cooper
    liczba odtworzeń: 49
    do ulubionych strona artysty
  • I Guess That's Why They Call It Blues - Elton John
    I Guess That's Why They Call It Blues - Elton John
    liczba odtworzeń: 36
    tekst utworu do ulubionych strona artysty