Eskarock:

utwory

Chop And Change - The Black Keys

Chop And Change - The Black Keys
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Pulse Of The Maggots - Slipknot
    Pulse Of The Maggots - Slipknot
    liczba odtworzeń: 86
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Easy Money - Bruce Springsteen
  • The Wave - Miike Snow
    The Wave - Miike Snow
    liczba odtworzeń: 17
    do ulubionych strona artysty
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    liczba odtworzeń: 0
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Winterlovers - Manic Street Preachers
  • Papierowy Księżyc - Video
  • Domino - Abradab
  • Chaos Lives In Everything - Korn, Skrillex
    Chaos Lives In Everything - Korn, Skrillex
    liczba odtworzeń: 2170
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • The Veil - Peter Gabriel
    The Veil - Peter Gabriel
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Dojdę Tam - Patrycja Markowska