Eskarock:

utwory

Through The Glass - Stone Sour

Through The Glass - Stone Sour
Gramy to w: Eska Rock Alternative
O Zespole: Stone Sour to amerykańska grupa muzyczna założona w 1992 roku w Des Moines.  Obecnie w je skład wchodzą : Corey Taylor (śpiew, gitara), James Root (gitara), Josh Rand (gitara), Shawn Economaki (gitara basowa) i Roy Mayorga (perkusja).

W 1994 roku zespół wydał swoje pierwsze demo o hardrockowym brzmieniu, które nie zdobyło większej popularności. W 2002 roku ukazuje się krążek "Stone Sour". Wydany 1 sierpnia 2006 roku album "Come What(ever) May" liczy 12 piosenek. Na początku 2010 roku zespół poinformował, że pracuje nad trzecim albumem, który ma zostać wydany w sierpniu 2010 roku.

 Dyskografia

    * Demo (1994)
    * Stone Sour (2002)
          o "Get Inside" (2002)
          o "Bother" (2002)
          o "Inhale" (2003)
    * Come What(ever) May (2006)
          o "30/30-150" (2006)
          o "Through Glass" (2006)
          o "Reborn" (2006)
          o "Sillyworld" (2007)
          o "Zzyzx Rd." (2007)
    * Live in Moscow (2007)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Stone Sour
  • Through The Glass - Stone Sour
    Through The Glass - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I) - Stone Sour
    tekst utworu do ulubionych
  • Zzyxz Rd - Stone Sour
  • Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    Say You'll Haunt Me - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Hesitate - Stone Sour
    Hesitate - Stone Sour
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
Stone Sour

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Not Alone - Linkin Park
  • Lost (Peace) - Carpark North
  • The Less I Know The Better - Tame Impala
    The Less I Know The Better - Tame Impala
    liczba odtworzeń: 0
    do ulubionych strona artysty
  • Moje Ostatnie Słowo - Monika Brodka
  • ABC - Michael Jackson
  • Kultowy Please Please Me - The Beatles
    Please Please Me - The Beatles
    liczba odtworzeń: 253
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Wait - The Beatles
  • Take My Hand - Simple Plan
  • Another Way To Die - Disturbed
    Another Way To Die - Disturbed
    liczba odtworzeń: 101
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Heavenly Junkies - Kent