Eskarock:

utwory

So Young - Suede

So Young - Suede
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: Suede to brytyjski zespół muzyczny założony w 1989 roku w Londynie.

Pierwszy krążek grupy ukazał sie w 1993 roku. Album zatytułowany „Suede”, stał się dość sporym wydarzeniem na brytyjskim rynku muzycznym. Rok później ukazuje się druga płyta pod tytułem "Dog Man Star".

Dwa lata trzeba było czekać na kolejny krążek zespołu zatytułowany "Coming Up", który wskoczył do czołówki brytyjskich list przebojów.  W 1997 roku ukazuje się album "Sci-Fi Lullabies". Trzy kolejne krążki to "Head Music" ," A New Morning" i "Singles".

Dyskografia

Suede (1993)
Dog Man Star (1994)
Coming Up (1996)
Sci-Fi Lullabies (1997)
Head Music (1999)
A New Morning (2002)
Singles (2003)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Suede
  • So Young - Suede
    So Young - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Positivity - Suede
    Positivity - Suede
    tekst utworu do ulubionych
  • Filmstar - Suede
    Filmstar - Suede
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Still Life - Suede
  • Animal Nitrate - Suede
więcej utworów
Suede

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Every Bitch But Me - Skunk Anansie
  • Just Like You - Three Days Grace
  • Neat Little Rows - Elbow
    Neat Little Rows - Elbow
    liczba odtworzeń: 16
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Afterlife - Bush
    Afterlife - Bush
    liczba odtworzeń: 162
    do ulubionych strona artysty
  • Douche Bag - Limp Bizkit
  • Diamond Eyes (Boom-Lay Boom-Lay Boom) - Shinedown
  • Pacierz - Patrycja Markowska
  • Sounds Like Balloons - Biffy Clyro
    Sounds Like Balloons - Biffy Clyro
    liczba odtworzeń: 74743
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Niech Mówi Serce - Wilki
    Niech Mówi Serce - Wilki
    liczba odtworzeń: 364
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Getaway - The Music