Eskarock:

utwory

W Wielkim Mieście - Raz Dwa Trzy

W Wielkim Mieście - Raz Dwa Trzy
Gramy to w: Eska Rock WAWA Ballady
O Zespole: Raz, Dwa, Trzy – polski zespół muzyczny łączący rock z współczesną poezją, założony w 1990 roku w Zielonej Górze. W skład zespołu wchodzą Adam Nowak, Grzegorz Szwałek, Jacek Olejarz i Jack Ograbek.

Dyskografia

* 1991 - Jestem Polakiem
* 1992 - To Ja
* 1994 - Cztery
* 1995 - Sufit
* 1998 - Niecud
* 2000 - Muzyka z Talerzyka
* 2002 - Czy te oczy mogą kłamać
* 2003 - Trudno nie wierzyć w Nic
* 2007 - Młynarski
* 2010 - Skądokąd
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: Raz Dwa Trzy
  • Amulet - Raz Dwa Trzy
  • Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    Trudno Nie Wierzyć W Nic - Raz Dwa Trzy
    tekst utworu do ulubionych
  • Tylko Nie Płyń Tą Rzeką - Raz Dwa Trzy
  • Idź Swoją Drogą - Raz Dwa Trzy
  • Czy Te Oczy Mogą Kłamać - Raz Dwa Trzy
więcej utworów
Raz Dwa Trzy

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Kto Tam U Ciebie Jest? - Katarzyna Nosowska
  • Polish Girl - Neon Indian
  • Kultowy Fire Woman - The Cult
    Fire Woman - The Cult
    liczba odtworzeń: 1022
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Feed The Machine - Nickelback
    Feed The Machine - Nickelback
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • How Long - How To Destroy Angels
    How Long - How To Destroy Angels
    liczba odtworzeń: 113
    do ulubionych strona artysty
  • Best Day - Carpark North
  • Flip It (The Edit) - Snoop Dogg, Charlotte Devaney
    Flip It (The Edit) - Snoop Dogg, Charlotte Devaney
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Leave Home - The Chemical Brothers
  • Nikt - Illusion
    Nikt - Illusion
    liczba odtworzeń: 34
    do ulubionych strona artysty
  • Look Like You Know - Royal Blood
    Look Like You Know - Royal Blood
    liczba odtworzeń: 0
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty