Eskarock:

utwory

Love Is Stronger Then Death - The The

Love Is Stronger Then Death - The The
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: The The to angielski zespół muzyczny założony w 1978  roku przez wokalistę i basistę Matta Johnsona. Oprócz niego w skład zespołu wchodzą  Eric Schermerhorn (gitary) i Earl Harvin (perkusja).

Współpracowali z nim tacy wykonawcy jak: Steve Hogarth, Sinéad O'Connor, czy Neneh Cherry. Do największych przebojów grupy należą pochodzące z wydanego w 1983  roku albumu "Soul Mining" utwory "Uncertain Smile" oraz "This Is the Day". Kolejny przebój to "Heartland" z płyty "Infected" wydanej w 1986 roku.

Dyskografia

    * See Without Being Seen (1978)
    * Spirits (1979)
    * Burning Blue Soul (1981)
    * The Pornography Of Despair (1982)
    * Soul Mining (1983)
    * Infected (1986)
    * Mind Bomb (1989)
    * Dusk (1992)
    * Solitude (1993)
    * Hanky Panky (1995)
    * Gun Sluts (1997)
    * NakedSelf (2000)
    * 45 RPM (2002)
    * London Town Box Set (2002)
    * Silent Tongue (2002)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The The
  • Kingdom Of Rain - The The
    Kingdom Of Rain - The The
    do ulubionych
  • This Is The Day - The The
  • Love Is Stronger Then Death - The The
    Love Is Stronger Then Death - The The
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
The The

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • The 59th Street Bridge Song - Simon & Garfunkel
    The 59th Street Bridge Song - Simon & Garfunkel
    liczba odtworzeń: 11
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Hustler's Anthem '09 - Busta Rhymes
    Hustler's Anthem '09 - Busta Rhymes
    liczba odtworzeń: 3
    do ulubionych strona artysty
  • Johnny - System of a Down
  • You've Got To Hide Your Love Away - The Beatles
    You've Got To Hide Your Love Away - The Beatles
    liczba odtworzeń: 70
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Eli Lama Sabachtani - Wilki
    Eli Lama Sabachtani - Wilki
    liczba odtworzeń: 115
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Atmosphere - Joy Division
  • Stay Young, Go Dancing - Death Cab for Cutie
    Stay Young, Go Dancing - Death Cab for Cutie
    liczba odtworzeń: 47
    obejrzyj teledysk do ulubionych strona artysty
  • Only God Knows Why - Kid Rock
  • Noc Komety - Urszula, Budka Suflera
    Noc Komety - Urszula, Budka Suflera
    liczba odtworzeń: 106
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Resist And Bite - Sabaton
    Resist And Bite - Sabaton
    liczba odtworzeń: 13
    do ulubionych strona artysty