Eskarock:

utwory

Love Is Stronger Then Death - The The

Love Is Stronger Then Death - The The
Gramy to w: Eska Rock
O Zespole: The The to angielski zespół muzyczny założony w 1978  roku przez wokalistę i basistę Matta Johnsona. Oprócz niego w skład zespołu wchodzą  Eric Schermerhorn (gitary) i Earl Harvin (perkusja).

Współpracowali z nim tacy wykonawcy jak: Steve Hogarth, Sinéad O'Connor, czy Neneh Cherry. Do największych przebojów grupy należą pochodzące z wydanego w 1983  roku albumu "Soul Mining" utwory "Uncertain Smile" oraz "This Is the Day". Kolejny przebój to "Heartland" z płyty "Infected" wydanej w 1986 roku.

Dyskografia

    * See Without Being Seen (1978)
    * Spirits (1979)
    * Burning Blue Soul (1981)
    * The Pornography Of Despair (1982)
    * Soul Mining (1983)
    * Infected (1986)
    * Mind Bomb (1989)
    * Dusk (1992)
    * Solitude (1993)
    * Hanky Panky (1995)
    * Gun Sluts (1997)
    * NakedSelf (2000)
    * 45 RPM (2002)
    * London Town Box Set (2002)
    * Silent Tongue (2002)
Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The The
  • Kingdom Of Rain - The The
    Kingdom Of Rain - The The
    do ulubionych
  • This Is The Day - The The
  • Love Is Stronger Then Death - The The
    Love Is Stronger Then Death - The The
    obejrzyj teledysk do ulubionych
więcej utworów
The The

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Fever - Elvis Presley
  • Feels - Kiiara
  • Ten Sen - Grzegorz Markowski, Ryszard Sygitowicz
  • New York City Moves To The Sound Of L.A. - Funeral Party
    New York City Moves To The Sound Of L.A. - Funeral Party
    liczba odtworzeń: 29
    do ulubionych strona artysty
  • The Little Drummer Boy - Cassandra Wilson
    The Little Drummer Boy - Cassandra Wilson
    liczba odtworzeń: 9
    do ulubionych strona artysty
  • Don't Bring Me Down - Electric Light Orchestra
    Don't Bring Me Down - Electric Light Orchestra
    liczba odtworzeń: 2457
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Venus - IRA
  • Undisclosed Desires - Muse
    Undisclosed Desires - Muse
    liczba odtworzeń: 4129
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Beautiful - Athlete
  • Make Me Bad - Korn
    Make Me Bad - Korn
    liczba odtworzeń: 517
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty