Eskarock:

utwory

Howlin' For You - The Black Keys

Howlin' For You - The Black Keys
Gramy to w: WAWA Kultowe Przeboje
O Zespole: The Black Keys - amerykański rockowo-bluesowy duet założony w 2001 roku w stanie Ohio, w którego skład wchodzą Dan Auerbach i Patrick Carney. Zespół zyskał poparcie u takich gwiazd jak Robert Plant z Led Zeppelin, Billy Gibbons z ZZ Top lub Joshua Homme z Queens of the Stone Age i Jon Spencer. Najnowszy album zespołu zatytułowany Brothers, ukazał się w 2010 roku.

Dyskografia
    * The Big Come Up - 2002
    * Thickfreakness - 2003
    * The Moan - 2004
    * Rubber Factory - 2004
    * Chulahoma: The Songs of Junior Kimbrough - 2006
    * Live in Austin, TX - 2006
    * Magic Potion - 2006
    * Attack & Release - 2008
    * Brothers - 2010

Więcej: biografia, galeria, teledyski, inne utwory na stronie artysty: The Black Keys
  • Mind Eraser - The Black Keys
  • Chop And Change - The Black Keys
    Chop And Change - The Black Keys
    tekst utworu do ulubionych
  • Tighten Up - The Black Keys
    Tighten Up - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
  • Dead And Gone - The Black Keys
    Dead And Gone - The Black Keys
    do ulubionych
  • Lonely Boy - The Black Keys
    Lonely Boy - The Black Keys
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych
więcej utworów
The Black Keys

ESKA ROCK - najnowsze hity

  • Bodies - Sex Pistols
  • Irresistible Force - Jane's Addiction
    Irresistible Force - Jane's Addiction
    liczba odtworzeń: 3237
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • You Stole The Sun From My Heart - Manic Street Preachers
  • One Way Or Another - Blondie
    One Way Or Another - Blondie
    liczba odtworzeń: 3
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Like It's Her Birthday - Good Charlotte
    Like It's Her Birthday - Good Charlotte
    liczba odtworzeń: 1417
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Art Brut - Myslovitz
    Art Brut - Myslovitz
    liczba odtworzeń: 1314
    tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • No. 5 - Hollywood Undead
  • When We Come Alive - Switchfoot
    When We Come Alive - Switchfoot
    liczba odtworzeń: 42442
    do ulubionych strona artysty
  • Waiting For a Girl Like You - Foreigner
    Waiting For a Girl Like You - Foreigner
    liczba odtworzeń: 60
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty
  • Left Of Center - Serj Tankian
    Left Of Center - Serj Tankian
    liczba odtworzeń: 4130
    obejrzyj teledysk tekst utworu do ulubionych strona artysty